Ascendentul, între mit şi adevăr! Daniela Simulescu dezvăluie semnificaţia exactă a ascendentului tău

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Ascendentul este un aspect important de luat în seamă când vorbim despre profilul astrologic al unei persoane. Fiind un subiect care a aprins fascinaţia pasionaţilor de astrologie, există foarte multe informaţii despre semnificaţia ascendentului, însă şi foarte multe date false. Astrologul Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a spart toate miturile şi a clarificat influenţa ascendentului în viaţa noastră. Vezi mai jos ce înseamnă fiecare ascendent în parte.

"Și eu, când am început să studiez astrologia, am citit despre faptul că de la 30 de ani suntem mai degrabă semnul ascendentului decât zodia. Și am crezut atunci. Dar cu timpul, după ani și ani de practică, mi-am dat seama că nu este adevărat. Așa că vin cu o nouă perspectivă asupra acestui subiect.

Și îmi permit să spun că ascendentul este important încă din momentul nașterii, de la prima respirație. Iar el ne arată în mare cum ne percep cei din jurul nostru, adică prima impresie. Oamenii văd prima dată ascendentul și pe urmă își dau seama de zodia noastră.

În primul rând, ce este dom’le acest ascendent? Și de ce trebuie să știm data, ora și locul nașterii? Din punct de vedere teoretic, ascendentul este semnul zodiacal care se afla la orizontul estic în momentul nașterii. Adică în ziua și ora nașterii. Că una este să te naști la București, și alta este să te naști în Honolulu. Deci ne trebuie longitudinea, latitudinea si fusul orar. Pământul se învârte în jurul axului propriu (nu, nu este plat cum vor unii să ne facă să credem) și în funcție de locul unde ne naștem pe această planetă, vedem o zodie la est. Zodiacul este un cerc cu cele douăsprezece semne. Cum Soarele răsare la est, cei care se nasc în momentul răsăritului, vor avea aceeași zodie cu ascendentul. (...)

 

Citește ce a declarat în continuare astrologul Daniela Simulescu și află mai multe despre fiecare ascendent pe Astrosens. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel