HOROSCOP. Ce să faci atunci când te simți singur, în funcție de semnul zodiacal

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Există o mulțime de modalități de a face față singurătății, trebuie doar să le găsești și să le pui în practică.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fiind un semn de foc guvernat de Marte, planeta acțiunii, ești în mod natural competitiv și atletic - sau cel puțin interesat să fii spectator. Din acest motiv, înscrierea într-o ligă sportivă pentru adulți, participarea la o clasă de fitness de grup sau la un eveniment sportiv îți poate pune sângele în mișcare, îți poate face să curgă endorfinele care stimulează fericirea.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fiind un semn de pământ, guvernat de Venus, iubitoare de frumusețe, aprecierea ta pentru confortul creaturilor și securitate este una dintre cele mai notabile trăsături ale tale. A fi o persoană casnică este pur și simplu un mod de viață pentru tine, așa că încorporează în sanctuarul tău elemente care îți oferă un sentiment de liniște și mulțumire, cum ar fi o lumânare cu un parfum care îți amintește de un moment sau un loc fericit sau fotografii care au captat amintiri deosebit de calde.

Gemeni (Mai 21-Iunie 20)

Având în vedere că planeta care vă guvernează este Mercur, comunicatorul, tânjiți după stimulare intelectuală. Încearcă să asculți un podcast favorit  sau să investighezi recenzii de cărți și să faci liste de citit, apoi poate chiar să te scufunzi în ele.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ca suflet înnăscut matern, ca semn de apă guvernat de Lună, instinctul tău este să ai grijă de ceilalți. Îngrijirea îți vine în mod natural, așa că vei face bine să te sprijini pe asta atunci când te simți singur. Gândește-te să ai grijă de cățeii salvați la un adăpost, să ai grijă de copii, să fii mentor sau să te oferi voluntar pentru un grup.

Leu (23 iulie - 22 august)

Guvernat de Soarele încrezător și optimist, adori tot ceea ce este romantic și teatral. Luați în considerare posibilitatea de a vă exprima într-un mod creativ care să valorifice această pasiune, cum ar fi să vă încercați să scrieți o piesă de teatru, să realizați un videoclip, să organizați o petrecere de dans improvizată sau să experimentați machiajul artistic. Practic, urmându-ți inima ta interioară de copil jucăuș poate servi ca un stimulent rapid al dispoziției.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Mercur, care te guvernează, te face un comunicator înnăscut și nu ar fi surprinzător dacă ai folosit deja scrisul ca o ieșire terapeutică. Gândește-te să scrii într-un jurnal sau să tastezi gândurile pe aplicațiile Notes, orice ți se pare potrivit. Dar să te apleci asupra acestei iubiri pentru limbaj atunci când te simți singur poate fi deosebit de benefic pentru tine, servind ca o cale de autodescoperire reconfortantă și de explorare a emoțiilor tale.

 

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Ești impulsionată să cauți echilibrul în toate domeniile vieții tale. Pentru a lucra la sentimentele de singurătate, ia în considerare crearea unui spațiu estetic atrăgător în care să poți practica atenția. Poate că acest lucru seamănă și cu a face o baie la lumina lumânărilor și/sau a te bucura de aromaterapie, care te poate face să te simți calm și răsfățat. Oricum ar fi, activitățile care vă fac să vă simțiți centrat merg departe pentru bunăstarea dvs. mentală și emoțională.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul are reputația de a fi profund intuitiv și intens sexual, având în vedere că semnul de apă guvernează a opta casă a transformării, a morții, a renașterii și a sexului. Din acest motiv, ar fi bine să îți explorezi latura senzuală. Să scrii sau să citești povești erotice, să te bucuri de plăcerile tale, cum ar fi să coci și să mănânci desertul tău preferat.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În calitate de stăpân al casei a noua, a aventurii și a învățăturii superioare, precum și ca semn de foc orientat spre acțiune, explorarea este sângele tău vital. Vei face bine să faci o călătorie cu mașina, să planifici o vacanță în străinătate sau să te scufunzi într-o emisiune de călătorie sau într-o carte despre o cultură diferită. 

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Să te arunci în munca ta este modul tău de viață, datorită planetei care te guvernează, Saturn, stăpânul sarcinilor. Dar dacă vă simțiți izolat, ar fi bine să vă străduiți să vă simțiți cu picioarele pe pământ, ieșind din birou și intrând în natură. Petrecerea timpului în parcul public preferat, pe un traseu de drumeție, ieșirea la plajă sau o simplă alergare prin cartierul tău te poate face să te simți mai concentrat, mai pozitiv și mai centrat.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Avangardistul și revoluționarul Uranus îți guvernează zodia, iar Vărsătorul guvernează a unsprezecea casă a rețelelor și grupurilor, așa că ești înclinat să faci diferența pentru binele general. Pentru a te simți mai conectat, ia în considerare să cercetezi modalitățile prin care poți da înapoi și apoi să te scufunzi. Gândește-te la voluntariatul într-o organizație locală non-profit, la implicarea într-o campanie politică sau la organizarea unui eveniment pentru a strânge bani pentru o organizație de caritate.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Mulțumită planetei tale guvernatoare Neptun, care supraveghează toate lucrurile mistice și cele care tulbură gândirea rațională, ești spiritual, romantic și artistic. Explorarea acestor laturi ale tale poate fi o modalitate eficientă de a aborda singurătatea. Gândește-te să te exprimi în mod creativ prin forma ta de artă preferată, să înveți despre Tarot sau să practici yoga. Explorarea emoțiilor tale în moduri creative și/sau metafizice se poate simți profund satisfăcătoare și reconfortantă în același timp.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel