Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Ivana Cajina
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Fiecare semn zodiacal crede că el este cel mai bun dintre cele 12. Unii cred că cele mai tari sunt semnele de apă, alții preferă semnele de pământ. În realitate, toate semnele zodiacale au defecte și câteva dintre ele au nevoie să fie coborâte cu picioarele pe pământ. 

Leule, nu ești chiar atât de special!

Simbolul pentru acest semn zodiacal este regele junglei, leul. Acest lucru se datorează faptului că Leii se simt superiori tuturor celor din jurul lor și își doresc un tratament special. În realitate, Leii au nevoie să coboare cu picioarele pe pământ. Oricât de mult s-ar crede de deosebiți, Leii nu sunt atât de diferiți de ceilalți oameni.

 


Feciora e cu ochii pe greșelile celorlalți

Fecioarelor le place să fie perfecționiste și să curețe mizeria celorlalți. Uneori, ei atrag în mod natural mizeria și nu se vor opri până când lucrurile nu sunt impecabile. Dar ei uită să repare haosul care este în viața lor. Fecioarele ar trebui să se concentreze pe gunoiul din viața lor în loc să fie atente la grădina vecinului. 


Balanțelor, unde vă este personalitatea?

Acest semn de aer este cunoscut pentru aspectul  îngrijit, de la îmbrăcăminte la aspectul fizic. Acest lucru este demonstrat de Balanțe notabile, precum Kim Kardashian și Will Smith. Cu toate acestea, multe Balanțe pun prea mult accent pe aspectul lor și nu își dezvăluie personalitatea în fața celorlalți. Ei vor să facă o primă impresie bună din punct de vedere vizual, dar uită cu totul să își pună în valoare adevăratul sine. 

 


De ce sunt Scorpionii atât de haotici?

Cel mai bun mod de a descrie acest semn de apă este haosul. Nu știi niciodată ce va face un Scorpion, iar ei folosesc acest lucru în avantajul lor. Se holbează în sufletul tău sau îți admiră ținuta? Scorpionii ar trebui să fie mai deschiși și mai direcți pentru că toată lumea este confuză în legătură cu intențiile lor.

 

Săgetătorii trebuie să tacă


Ori de câte ori auzi pe cineva vorbind tare sau țipând în casă, de obicei este un Săgetător. Probabil că poți auzi un Săgetător purtând o conversație normală de la un kilometru distanță. Volumul ridicat ar putea fi atribuit pasiunii semnului pe anumite subiecte și nesăbuinței lor. Dacă ești  Săgetător, dă volumul vocii un pic mai încet. Mulțumim!

 

Capricornul este mult prea ursuz

În cadrul oricărui grup, Capricornii joacă rolul de părinte. Sunt aparent prea responsabili. Le place să se culce la ora 21:00, să-și facă toate treburile și să nu întârzie niciodată. Capricornii au nevoie să se mai relaxeze, să se distreze și să ignore obligațiile. Viața este scurtă, așa că bucură-te de ea cât mai poți. Rămâi în oraș până târziu, nu-ți plăti taxele sau mănâncă un desert! 

 

Înțelegem că ești diferit, Vărsătorule.

Vărsătorii ascultă muzicieni underground, se uită la filme indie obscure și poartă haine care nu sunt la modă. Acest semn zodiacal vrea să-și prezinte unicitatea, însă oamenii din jurul său nu sunt deloc impresionați. Să-ți placă remixurile indie folk dance nu este atât de cool pe cât crezi tu că este. Este absolut în regulă să îți placă lucrurile populare!

 


Peștii au nevoie să revină la realitate


 Peștilor le place să aibă fantezii despre dragoste. Uneori petrec prea mult timp făcând acest lucru, până în punctul în care devine întreaga lor realitate. Viața nu este un film cu Meg Ryan și nu vei avea o întâlnire cu prințul din basme. Acest semn  de apă trebuie să trăiască în lumea reală.

 

Du-te la culcare, Berbecule!

Acest semn de foc este întotdeauna  agitat și furios. Ei sunt gata să se năpustească în orice moment și să dezlănțuie iadul pe pământ. În schimb, Berbecul are nevoie să se relaxeze. Să fii supărat tot timpul nu este drăguț, pentru că încruntarea provoacă riduri și nu ești Incredibilul Hulk. Trage un pui de somn, meditează și pune-ți o mască hidratantă pentru ridurile de expresie de pe frunte.

 


Taurul nu are nicio părere

Taurii sunt adevărații neutri: Ei nu sunt niciodată prea mult sau prea puțin. Le este prea frică să aibă o poziție în legătură cu ceva și, de obicei, vor merge cu mulțimea populară. Această zodie ar trebui să încerce să găsească ceva de care să fie pasionată și să plece de acolo înainte ca toată lumea să creadă că ești plictisitoare.

 

Gemenii sunt șireți

Există un stereotip conform căruia Gemenii sunt genul de persoane care te înjunghie pe la spate, că ar fi conspirativi și bârfitori. Nu negăm acest lucru, pentru că este adevărat. Acest semn zodiacal adoră să proiecteze o personalitate, în timp ce își ascunde adevărata identitate. Este ca în imaginile generate pe calculator în filme: pare atât de real, dar știi că este fals. Oricât de mult le-ar plăcea Gemenilor să nege stereotipul, ei trăiesc conform acestuia.

 

Despre Rac nici nu mai are rost să vorbim...

Racii sunt renumiți pentru sensibilitatea excesivă de care dau dovadă în ORICE situație. Sunt mereu gata să plângă sau să se certe. De raci nu are rost să mai spunem nimic de rău, ei deja au tras bățul scurt în loteria personalității și orice defăimare publică îi va face să plăngă în baie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel