Horoscopul ANXIETĂȚII: care sunt cele mai mari temeri ale fiecărui semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Noah Buscher
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Noah Buscher

Deși poate că nu vrei să te gândești la asta, toată lumea are o teamă profundă și întunecată le care afectează modul în care se comportă și cum se prezintă în fața lumii. Unii dintre noi au temeri legate de experiențe interioare, în timp ce alții au temeri legate de mediul extern. Oricum ar fi, nu se poate nega faptul că toată lumea are ceva de care îi este foarte frică. Așadar, haideți să aruncăm o privire la cele mai mari temeri ale fiecărui semn zodiacal!

Fiecare dintre cele mai mari temeri ale semnelor reflectă natura interioară a semnului respectiv. Aceste temeri sunt, în general, fundamentate în plasamentul lor elementar (foc, pământ, aer sau apă) și în temperamentul lor (cardinal, fix sau mutabil).

Cea mai mare frică a unui semn, în acest context, nu este doar ceva care îi sperie, ci este ceva ce le zguduie sufletul la cel mai profund nivel. Acestea sunt temerile care le ghidează alegerile și le dictează stilul de viață. 

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

 

Berbec

Berbec, cea mai mare teamă a ta este să eșuezi în pasiunile tale. Pentru tine, ideea de a nu reuși în ceea ce iubești să faci este de neconceput și aproape insuportabilă. Păstrează-ți mintea în echilibru și concentrează-te pe momentul prezent - ai tendința de a dramatiza pentru nimic.

Zodiacul NOROCULUI. Trei semne zodiacale s-au născut sub planeta succesului

 

Taur

Cea mai mare teamă a ta este lipsa de resurse. Când banii se duc, te sperii. Încearcă să îți schimbi percepția asupra banilor și să practici afirmații pozitive, cum ar fi: "Banii curg liber în viața mea". 

 

Gemeni

Tu ești îngrozit de faptul că ai putea fi neînțeles. Comunicarea este esențială pentru modul în care te miști în lume, așa că ideea ca sentimentele tale să fie neînțelese este înfricoșătoare.  Exprimă-ți clar dorințele și nu te mai stresa atât de mult de ce ar putea înțelege ceilalți.

 

Rac


Rac, voi, semnele de apă, sunteți speriați de gândul schimbării și a mutării. Din moment ce o bază sigură și stabilă de acasă este totul pentru voi, cea mai mare teamă a voastră este să o pierdeți. Folosiți practici de relaxare, cum ar fi yoga și dansul, pentru a vă dezvolta o bază de pornire în interiorul vostru și concentrați-vă mai puțin pe spațiul fizic.

 

Leu

Din cauza firii tale extrovertite și atente,  cea mai mare teamă a ta este să fii uitat de cei dragi. Este puțin probabil (din cauza personalității tale explozive), dar gândul te ține totuși treaz noaptea. Amintește-ți că oamenii potriviți vor rămâne în preajmă - și nu te agăța prea tare de cai care pleacă.

 


Fecioară

Fecioară, pui atât de mult preț pe etica muncii tale, încât cea mai mare teamă a ta este să lași abilitățile tale să fie subutilizate. Dacă simți că potențialul tău nu este atins și nu ți se oferă oportunități de a prospera, îți pierzi cumpătul. Amintiți-vă că faceți tot ce puteți - și asta este întotdeauna suficient.

 


Balanță

Deși s-ar putea să nu te aștepți la asta din cauza naturii tale cerebrale, Balanța se teme de neglijarea emoțională. Aveți atât de multă energie  de aer încât aveți nevoie disperată de oameni grijulii care să vă aducă cu picioarele pământ - sprijiniți-vă pe prietenii din semnul Pământului pentru echilibru.

 

Scorpion

Scorpion, chiar dacă ești un semn de apă spiritual, cea mai mare frică a ta este un pic mai insipidă - ești îngrozit de faptul că nu ești atrăgător. Iubești dragostea și erotismul, iar atunci când te simți mai puțin frumos, te lovește în cea mai profundă parte a sufletului tău.

 

Săgetător

"Wanderlust" este cuvântul care te descrie cel mai bine: îți place să călătorești, să vezi lumea și să participi la schimburi culturale, așa că cea mai mare teamă a ta este să duci o viață plictisitoare. Continuă să fii tu și viața va fi o explozie, fie că faci drumeții în Himalaya sau te relaxezi în orașul tău natal. 

 

Capricorn

Voi, Capricornii, la fel ca frații voștri din zodia Fecioară, acordați importanță eticii muncii voastre. Totuși, din cauza faptului că muncești prea mult, ești disperat de frică să nu te epuizezi. Găsește-ți ritmul și nu te lăsa prins în  haosul unui program de la 9 la 5. 

 

Vărsător


Vărsătorii sunt cei mai neînfricați din zodiac. Cu toate acestea, ei au o mare teamă care le controlează viața - sunt îngroziți de companiile proaste. Nu suportă oamenii plictisitori! Uneori trebuie să renunți la persoanele care te incomodează și îți pierd timpul.

 

Pești


Pești, viața ta se învârte în jurul înțelegerii funcționării spirituale a universului. Identitatea ta este atât de înfășurată în empatie și intuiție, încât te temi profund de pierderea spiritualității tale. Înconjoară-te de oameni cu o gândire asemănătoare și vei reuși să duci viața aceea plină de sens pe care o tot cauți.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel