Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Data actualizării: | Data publicării:
Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire
Descriere foto: Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Compatibilitatea dintre zodii este extrem de discutabilă și e nevoie să fie luate în considerare mai multe aspecte din harta natală a fiecarui partener. Însă, la prima vedere, există anumite zodii care nu prea fac casă bună împreună. 

Suntem cu toții diferiți, din fericire, Căutăm lucruri diferite, avem pasiuni diferite și poate chiar râdem la glume diferite, Cu toate astea, iubirea ar putea trece peste orice diferență și doi oameni să „trăiască fericiți până la adânci bătrâneți”. Dar cum această situație se întâmplă mai mult în basme, vom analiza un pic ce spun astrele despre relațiile fericite și despre cele care nu prea au șanse să atingă fericirea din povești. 

Zodiacul NOROCULUI. Trei semne zodiacale s-au născut sub planeta succesului

Evident, acestea sunt câteva idei generale, fiind extrem de importante și alte aspecte din harta natală, cum ar fi poziția lui Venus sau a Lunii. 

Potrivit unor „mituri din popor”, contrastele se atrag. Ei bine, acesta se dovedește a fi doar un mit, o relație fiind bazată în primul rând pe valori comune. Însă nu aveam nevoie de astrologie ca să știm asta.

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal


Cele mai INCOMPATIBILE zodii

Astăzi vorbim despre semnele zodiacale cel mai puțin compatibile, adică oamenii care nu ar trebui să încerce niciodată, niciodată să se întâlnească unul cu celălalt. Adică, niciodată.

Când te gândești la compatibilitatea semnelor zodiacale, ai putea presupune că semnele "opuse" (AKA, semnele care se află pe părți opuse ale roții zodiacale) nu se înțeleg. Cu toate acestea, în zodiac, contrariile chiar se atrag! Combinații precum Racul și Capricornul sau Taurul și Scorpionul sunt menite să se înțeleagă, pentru că în multe privințe se completează reciproc. Racul îndulcește Capricornul, în timp ce Scorpionul îi arată Taurului cum să intre în contact cu latura lor mistică.

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Un alt aspect care conturează o potențială compatibilitate este atunci când semnele împart un element. Săgetătorii și Berbecii se înțeleg bine pentru că amândoi sunt semne de foc motivate și impulsionate, în timp ce semnele de aer precum Gemenii și Vărsătorii pot sta toată noaptea împreună vorbind despre mediul academic și sensul vieții.

Adevăratele probleme de incompatibilitate apar atunci când două semne sunt în elemente diferite, dar nu se opun unul altuia, precum cele trei perechi de mai jos. Deși este total posibil ca persoanele din semne conflictuale să se îndrăgostească unul de celălalt și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți, plasamentele lor stelare fac această realitate mult mai greu de realizat.

Zodiacul EXTROVERTIȚILOR. Sunt plini de încredere, zgomotoși și ies în evidență în orice împrejurare

 

Săgetător + Taur

Spontan și neimplicat vs. Leneș și drăgăstos


Săgetătorul și Taurul sunt cele două semne cele mai diferite din zodiac, și nu într-un mod amuzant ,  ~opusele se atrag~. Săgetătorii sunt cunoscuți pentru spiritul lor amuzant și extrovertit; ei sunt cei care sunt cei mai predispuși să sară cu parașuta sau să plece cu rucsacul în spate în Europa pentru câteva luni, atunci când se plictisesc.


La asta, Taurul spune: "Nu e pentru mine". Taurului îi place să stea acasă cu o bere, să se relaxeze și să se culce la ora 20:00. Nu-i vei prinde prea curând fugind din oraș pentru o aventură de ultim moment! Această dinamică extremă îl lasă pe Săgetător să tânjească după libertate, în timp ce Taurul se simte forțat să iasă și să socializeze când ar prefera să stea acasă. Nu este o potrivire bună.
 

 

 
Rac + Balanță:

Emoțional și impulsiv vs. Retras și indecis.


Racul și Balanța pur și simplu nu se potrivesc. În relațiile romantice, Racul prioritizează emoțiile și sentimentele în detrimentul logicii. De exemplu, dacă nu sunt mulțumiți de felul în care spui "bună dimineața", nu se pot abține să nu aducă asta în discuție, începând adesea certuri pentru nimic.

Balanțele nu sunt de acord cu asta - ele vor să poată anticipa conversațiile dificile și să aibă răspunsurile pregătite.  Dacă abordezi o Balanță în mod spontan, ceea ce un Rac este înclinat să facă, se va speria și se va bloca.

 


Gemeni + Capricorn:

Vorbăreț și manipulator vs. morocănos și tăcut


Dacă a trebuit vreodată să joci rolul de a treia roată la căruță cu un cuplu care nu se oprește din ceartă, probabil că ai fost prins între un Geamăn și un Capricorn, sunt sigur de asta. Gemenii și Capricornii sunt o combinație dură pentru că Gemenii  nu tac niciodată. Îți vor vorbi non stop și îți vor spune exact ce cred despre tine. Mai mult, îți cunosc toate punctele slabe, așa că atunci când sunt gata să se certe, vor ataca fără milă.

La celălalt capăt al spectrului de certuri, Capricornul preferă să mediteze și să fiarbă la foc mic înainte de a riposta. Capricornul este genul de persoană care nu-ți spune ce gândește până când nu explodează ca un balon spart.  Este ușor de înțeles de ce acest cuplu se va certa până în zori și de ce nu sunt compatibili ca iubiți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel