Zodiacul NOROCULUI. Trei semne zodiacale s-au născut sub planeta succesului

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Havilah Galaxy
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Havilah Galaxy

Trei semne zodicale au norocul scris în stele. Planeta Jupiter le garantează succesul în viață.

Când vine vorba de "noroc" și de zodiac, există un mare jucător la care trebuie să fim mereu atenți: Jupiter. Această planetă gigantică întruchipează totul despre noroc. Când interpretezi harta astrologică a unei persoane, trebuie observat  plasamentul lui Jupiter pentru a avea o perspectivă asupra cât de norocoși sunt și sursa norocului lor. De exemplu, dacă Jupiter natal al cuiva aterizează în semnul Gemenilor, am putea presupune/intui că norocul său va veni din faptul că este sociabil și extrovertit.

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal


Pentru că el controlează norocul cosmic, Jupiter se reflectă în fiecare dintre aceste trei semne norocoase. Primul semn pe care l-am ales ca fiind cel mai norocos este direct guvernat de Jupiter. Al doilea cel mai norocos semn a fost cândva guvernat de Jupiter, dar acum îl revendică pe Neptun ca planetă natală. Iar ultimul  semn norocos ajută la exaltarea lui Jupiter - puțin mai multe despre asta mai jos.

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Nu uitați - doar pentru că semnul dvs. nu apare pe această listă, nu înseamnă că nu sunteți binecuvântat cu noroc. Noi nu suntem doar semnele noastre solare - avem influența tuturor celorlalte planete din harta noastră.

Sugestie: dacă Jupiter-ul tău natal cade în oricare dintre aceste semne.... ești un norocos!

Zodiacul EXTROVERTIȚILOR. Sunt plini de încredere, zgomotoși și ies în evidență în orice împrejurare


Săgetător

Săgetătorul este CEL mai norocos semn din zodiac.  Ei sunt rătăcitorii și aventurierii stereotipici ai celor douăsprezece semne și au mare noroc să își prindă zborurile exact la timp sau să își găsească un partener de călătorie la prima ocazie.

Săgetătorul este un semn mutabil, ceea ce înseamnă că știe să se lase dus de val, dar are și un impuls serios, ceea ce ajută la alimentarea norocului. Săgetătorii nu lasă pur și simplu norocul să vină la ei - ei muncesc pentru el.

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Pești 

Peștii trebuie să fie al doilea cel mai norocos semn din zodiac - și în secret au ceva în comun cu Săgetătorul. În timp ce mulți astrologi moderni cred că Neptun guvernează Peștii, astrologii antici credeau că Jupiter guvernează acest semn.

Din cauza acestei influențe jupiteriane, Peștii sunt persoane norocoase, la fel ca Săgetătorii. Spre deosebire de Săgetător, însă, Peștii nu se folosesc de forță pentru a aduna norocul. Mai degrabă, ei își folosesc intuiția pentru a atrage valurile norocului.

 


Rac

Racul este semnul zodiacal cu cea mai proastă reputație. Și-au dezvoltat (pe nedrept) reputația de a fi niște oameni plângăcioși. În timp ce racuu  pot avea atașamente puternice față de confort și casă, ei sunt, de asemenea, foarte buni la manifestarea abundenței și la a face ca norocul să se întâmple!

Natura lor cardinală le dă impuls, iar intuiția lor le dă direcția. Pentru un plus de noroc, prietenul nostru Jupiter este exaltat în semnul Racului, ceea ce înseamnă că energia lui Jupiter rezonează cu energia Racului. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel