Totul despre Feng Shui. Cum să atragi norocul în viața ta. Astrologul Nicoleta Ghiriș, la Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Nicoleta Ghiriș, captura foto Youtube/ sursa Spectacola
LIVE
Descriere foto: Nicoleta Ghiriș, captura foto Youtube/ sursa Spectacola

Nicoleta Ghiriș, astrolog specialist Feng Shui, vine la Interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 14:00, pentru a dezvălui cum ne poate ajuta arta feng shui să atragem norocul și belșugul în viața noastră.

Arta feng shui poate fi un instrument extrem de puternic pentru reglarea energiilor din casa noastră și, având un impact în toate aspectele din viața noastră. 


Modul în care ne amenajăm locuința poate determina norocul să vină la noi sau să ne ocolească. 


Astrologul Nicoleta Ghiriș dezvăluie cum ne poate influența mobila din casa noastră armonia și succesul. Există anumite obiecte decorative pe care ar trebui să le plasăm în anumite puncte cheie din locuința noastră, iar altele pe care ar trebui să le evităm. De asemenea, poziționarea camerelor poate influența prosperitatea. 


Mantre pentru succes


Mantrele sunt o serie de afirmații menite să atragă abundența în viața noastră. Acestea trebuie formulate în funcție de dorințele pe care le avem. Astrologul Nicoleta Ghiriș va dezvălui care sunt cele mai eficiente mantre și cum le putem folosi pentru a obține tot ce ne dorim.

 

Horoscop Chinezesc august-septembrie 2021

 

Luna Nouă Chinezească începe pe 8 august și va dura până pe 8 septembrie. 

 

Cum te poți folosi de arta feng shui pentru a atrage norocul în casa ta, ce mantre te pot ajuta să îți îndeplinești dorințele și ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare, aflați sâmbătă, de la ora 14:00, din emisiunea care va fi difuzată simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel