Zodiacul GELOZIEI. Cele mai invidioase semne zodiacale. Ar face orice ca să fie în locul tău

Data publicării:
Sophia Loren și Jayne Mansfield. Foto: Moviestore Collection/REX USA - Flickr
Descriere foto: Sophia Loren și Jayne Mansfield. Foto: Moviestore Collection/REX USA - Flickr

Cu toții avem o anumită persoană în viața noastră care pare să fie geloasă pe noi fără niciun motiv întemeiat. Dacă nu o recunoaștem la prima vedere, astrologia ne poate ajuta să o identificăm. Iată care sunt cele mai geloase patru semne zodiacale.

Chiar dacă nu simți că trăiești cea mai fermecătoare viață (chiria este scadentă, relația ta este pe butuci, șeful tău te calcă pe nervi etc.) este foarte probabil ca altcineva să vrea exact ceea ce ai tu - iar astrele nu fac decât să sporească acest comportament invidios. Indiferent cât de grozavă ar fi viața lor, unii oameni pur și simplu nu pot fi mulțumiți, fiind condamnați să petreacă o veșnicie dorindu-și să fie în locul altcuiva.

 

Toate cele patru semne zodiacale de mai jos sunt geloase din fire, dar fiecare are un aspect diferit al vieții pe care tinde să fie invidios în mod special. Unele semne râvnesc la bunuri materiale - cum ar fi cel mai recent model de telefon sau noua mașină strălucitoare a fostului lor iubit - și nu pot înțelege ideea de a trăi  minimalist. Alte semne sunt invidioase pe lucruri mai emoționale, cum ar fi relațiile puternice și stabilitatea. Nu există nimic mai frustrant decât cineva care încearcă să-ți submineze viața amoroasă pentru că este nesigur pe a sa. 

Înțelegând aceste patru semne și de ce tind să se simtă invidioși, te poți pregăti pentru potențiale confruntări și îți poți păstra capul pe umeri atunci când încep să trimită vibrații de gelozie aparent de nicăieri. S-ar putea să afli că cineva pe care îl credeai prietenul tău a fost de fapt alimentat de o gelozie majoră și a rămas prin preajmă doar pentru a-ți suge energia ca un vampir. Stabilește niște limite, nu toată lumea merită să aibă acces la tine.

 


Citește mai departe care sunt cei mai mari patru invidioși din zodiac de care trebuie să te ferești și află exact de ce sunt geloși.

 

Taur

O, cel mai încrezut semn de Pământ. Taurul este gelos pe posesiunile tale materiale. Ei vor tot ce este al tău și nu au deja - mă refer la banii tăi, la cărțile de credit, la hainele frumoase și la mașina ta. Sunt cel mai gelos semn din zodiac și nu încearcă să o ascundă.

Taurii sunt invidioși pe bunurile tale lumești și sunt și ei sinceri în privința asta. Dacă un Taur are o problemă cu tine, ți-o va spune direct în față. Ei nu își pot ascunde sentimentele și nu au nicio dorință de a o face. Fii atent la plasamentele Taurului în propria ta hartă pentru a vedea unde te-ai putea simți cel mai gelos.

 


Gemeni


Gemenii sunt invidioși pe influența ta socială. Gemenii vor să fie în centrul atenției pentru că sunt foarte buni comunicatori. Întotdeauna vor să fie cea mai importantă persoană din încăpere și urăsc să vadă pe altcineva (mai ales pe tine) îndeplinind acest rol.

Gemenii sunt șireți, așa că ai grijă - semnul gemenilor poate fi cu două fețe și își folosește abilitățile pentru a proiecta propriile tale nesiguranțe înapoi la tine. Pentru a evita reacția de respingere a geloziei unui Gemeni, pășește cu prudență și nu intra în jocurile lor de cuvinte. Fii întotdeauna sincer și real cu ei și ai câștigat deja jumătate din bătălie.


 

Fecioară


Atenție la acest semn de pământ! Fecioarele sunt invidioase pe locul de muncă și pe stabilitatea ta. Îți vor poziția, influența și autoritatea, chiar dacă știu că le meriți cu adevărat. Dacă ești o persoană care are un succes deosebit în domeniul tău de activitate, prietenii tăi Fecioară sunt, fără îndoială, verzi de invidie.

Cea mai mare problemă cu Fecioarele este că vor ca tot ceea ce este în jurul lor să fie în siguranță și securitate, iar ele cred că un loc de muncă bun este modalitatea supremă de a garanta acest lucru. Fecioarele au întotdeauna o foaie de calcul Excel secretă despre cum să își îndeplinească toate dorințele - iar uneori, dorința lor este să își fure locul de muncă. Dacă vreți să strigați de pe acoperișuri despre noua voastră promovare, poate așteptați până când dispar toate Fecioarele din peisaj.

 


Pești


Ai grijă când îi prezinți noul tău iubit unui Pești - acest semn de apă este cunoscut pentru faptul că este gelos pe viața amoroasă a altora. Peștii vor să fie în mod constant mângâiați și să se simtă iubiți, iar ei devin super nerăbdători atunci când începi să vorbești despre o relație în devenire sau o nouă iubire. Dacă nu sunt în centrul atenției romantice, devin morocănoși.

Deseori, Peștii nu își pot controla emoțiile și nu își dau întotdeauna seama când sunt toxici. Dacă prietenul tău cel mai bun din Pești devine un pic gelatinos, poate încerci să îi aranjezi o întâlnire dulce pe nevăzute sau să îi spui cu blândețe să rămână în banca lor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel