Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Timothy Dykes
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Dacă simți că ești un geniu al matematicii sau pur și simplu ai o memorie extrem de ascuțită, există o șansă să fii unul dintre cele mai inteligente semne din zodiac. 

Când te gândești la "oameni deștepți", te gândești la oameni care se bucură de procesul de învățare. Unii dintre noi nu sunt la fel de implicați în activități intelectuale, ceea ce este în regulă! Alții, însă, își găsesc bucuria de a răsfoi manuale, de a formula teorii și de a colecta cunoștințe de la profesori, atât în mod formal, cât și informal.

Horoscop 2022: Anul VINDECĂRII pentru toate zodiile! 12 aprilie, ziua care schimbă TOTUL

Poate că pasiunea ta este filosofia antică sau mitologia, sau chiar fizica sau biologia. Poate că îți studiezi strămoșii sau ai primit expertiză de la bătrânii sau învățătorii liniei tale spirituale particulare. Inteligența este ATÂT de subiectivă și arată diferit pentru fiecare. Nu trebuie să ai o diplomă pentru a fi considerat "inteligent".

Zodiacul EXTROVERTIȚILOR. Sunt plini de încredere, zgomotoși și ies în evidență în orice împrejurare

Iată care sunt cele mai inteligente semne zodiacale


Vărsător 

Vărsătorul este geniul malefic al zodiacului. Îți place să fii cea mai deșteaptă persoană din cameră - și, uneori, chiar ești. Ești semnul de aer fix al zodiacului, ceea ce înseamnă că ești o combinație intensă de încăpățânare și intelectualitate.

Vărsătorii au reputația de a avea priviri de oțel și personalități analitice, dar știu că în adâncul lor există empatie și intuiție (ești semnul purtătorului de apă, la urma urmei). Doar nu îndepărta oamenii prin aroganță!

Horoscop. Bărbații și dragostea. Modul în care iubește fiecare semn zodiacal

 

Capricorn


Capricornul are un amestec de inteligență și înțelepciune. Voi, cei cu voință puternică, aveți energia pământului cardinal, ceea ce înseamnă că vă place să preluați controlul situațiilor și să vă ancorați deciziile în realitate.

Capricornii sunt adesea mai înțelepți decât vârsta lor, înzestrați cu o înțelepciune aparent din altă lume. Sunteți deseori căutați pentru sfaturile voastre înțelepte și pentru prezența voastră calmă. Fie că îți place sau nu, oamenii sunt atrași de tine pentru natura ta echilibrată și pentru expertiza ta - folosește-ți înțelepciunea dată de Univers cu grijă.

Horoscop. Femeile zodiacului: Cum iubesc și cum se lasă iubite. Astrolog Daniela Simulescu /EXCLUSIV
 
Fecioară

Fecioarele au reputația de a fi un pic nevrotice, ceea ce este o neînțelegere. Preocuparea și atenția ta pentru detalii sunt avantaje, nu defecte! Ai fost înzestrat cu o acuitate mentală peste normă - ești profund conștient de ceea ce te înconjoară, de comportamentele oamenilor și chiar (dacă ești pe partea mai intuitivă) de energiile oamenilor.

Ai o memorie excelentă și abilități de organizare, Fiind în același timp profund ancorată în pământ (ai energia pământului mutabil!). Dacă reușești să nu te stresezi, intelectul tău te va duce departe. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel