Adriana Bahmuțeanu a ajuns să nu se mai teamă de moarte. Lecția din credință care i-a schimbat viața

Sursă foto: Instagram/ Adriana Bahmuțeanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu dezvăluie lecția care a schimbat-o. Cum a învățat să trăiască din plin.

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. După scandalul dintre ea și Silviu Prigoană, de care a divorțat de mai multe ori și cu care s-a împăcat în repetate rânduri, Adriana și-a găsit fericirea în brațele afaceristului George Restivan. EA și George s-au căsătorit în secret, în Ucraina, acolo unde au avut o frumoasă ceremonie într-o biserică ortodoxă. Drumul a fost unul dificil, având în vedere că tensiunile de la graniță abia începuseră.

Vezi și: Ce au observat fanii Adrianei Bahmuțeanu într-o poză a acesteia. Detaliul care a creat controverse: „S-au înmulțit”

Vezi și: „ E altă lume” Adriana Bahmuțeanu și-a luat copiii și a plecat în America. Cu cine s-au întâlnit

Vezi și: Adriana Bahmuțeanu, pe mâinile medicilor. La ce intervenție a apelat vedeta: „Vă îndemnăm și pe voi să faceți”

Ce a ajutat-o pe Adriana de-a lungul vieții sale

Cu ocazia unui interviu, vedeta a mărturisit cele mai prețioase lecții învățate din credința creștină. Ea a menționat câteva detalii despre încrederea în sine și cum trebuie ca cineva să se pună pe primul loc pentru a beneficia de grațiile celui de Sus.

„Ca fiecare om, am trecut prin multe. M-a ajutat credința în Dumnezeu și credința în propria mea persoană. Dacă tu nu ai încredere în tine, dacă tu nu te pui pe primul loc în viața ta, dacă nu înveți ce ai de învățat, nu o să te ajute nimeni până la urmă. E adevărat că Dumnezeu e sus și ne ajută pe toți, dar mai trebuie să știm și cum să cerem și dacă noi cerem lucruri materiale sau cerem lucruri fățarnice sau să moară capra vecinului, nu o să se întâmple niciodată asta”, a spus Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.

Vezi și: Cine a fost alături de Anamaria Prodan după moartea Ionelei Prodan: „Îmi spunea că orice s-ar întâmpla o să fie acolo”

Vezi și: Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la un eveniment monden: „Nu avem loc cu rochiile” / VIDEO

Vezi și: Pactul dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, de după căsătorie. Așa funcționează mariajul: „Stăm de vorbă cu picioarele în apă”

De ce nu e bine să ne fie frică de moarte

Mai departe, Adriana a mai punctat faptul că atât frica de moarte, cât și frica de viață reprezintă un obstacol în calea oamenilor. Frica de moarte, potrivit celebrității, aduce o scădere în intensitatea trăirii vieții.

„Dumnezeu ascultă rugămințile care vin din sufletul oamenilor, rugămințile curate ale oamenilor, care vin din esența, din sămânța divină pe care fiecare din noi o are. Pe unii îi îndoaie problemele vieții, alții devin foarte temători de viitor, de asta oamenilor le e frică de moarte, iar frica de moarte înseamnă frică de viață. Dacă ți-e frică că o să mori, nu îți trăiești viața din plin”, a mai spus vedeta, la Antena Stars.

Vezi și: „I-au făcut avansuri”. Adriana Bahmuțeanu, tensiuni în relația cu George Restivan. Cine a încercat să îi despartă

Vezi și: Întrebarea adresată de Cătălin Măruță, care a înfuriat-o pe Adriana Bahmuțeanu: „E o întrebare nesimțită”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 25 aug 2023, 22:43 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience