Adriana Bahmuțeanu, pe mâinile medicilor. La ce intervenție a apelat vedeta: „Vă îndemnăm și pe voi să faceți”

Adriana Bahmuțeanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu, sursa foto Instagram

Adriana Bahmuțeanu va fi pe mâinile medicilor. La ce fel de intervenție apelează vedeta.

Adriana Bahmuțeanu este una dintre vedetele consacrate ale României. Aceasta a devenit foarte cunoscută în urma scandalurilor cu Silviu Prigoană, cu care s-a împăcat și de care s-a despărțit de foarte multe ori. Astăzi, vedeta este fericită pentru relația pe care o are cu George Restivan.

Cei doi s-au căsătorit în secret, în Ucraina, la graniță, iar secretul a fost păstrat doar între cei doi. Cu excepția unei mătuși la care au stat, nimeni nu a știut despre legarea destinelor celor doi.

Apelează la bisturiu

Cu toate acestea, vedeta a apelat la o intervenție chirurgicală pentru a își corecta pleoapele. De asemenea, Adriana Bahmuțeanu încurajează la a-ți cunoaște partenerul de lângă tine.

„Împreună și la bine și la rău! Azi am luat o decizie curajoasă și am decis să venim împreună la clinică pentru o intervenție de corectare a pleoapelor învinse de gravitație...de vârstă, ce să facem.

Am ales cea mai bună clinică și cel mai bun doctor, fiindcă nu te joci cu aceste proceduri și nici cu propria sănătate! Așadar, facem împreună operația de blefaroplastie și vă îndemnăm și pe voi să faceți toate lucrurile așa cum simțiți!

Nu vă feriți unul de altul! O relație autentică presupune să îți cunoști partenerul, să îl îngrijești când e bolnav, sa vă corectați împreună micile defecte și să vă îmbunătățiți calitățile! Iubiți-vă mult!”, și-a anunțat vedeta de televiziune fanii, prin cadrul unei postări făcute pe contul personal de Instagram. 

Sfaturile pentru o relație sănătoasă de la Bahmu

Diva a declarat câteva detalii și despre relația sa cu George, cum reușesc cei doi să aibă o relație armonioasă.

"Noi am stabilit până la cele mai mici detalii ce să facem și în continuare ne stabilim și ce investiții să facem, ce să mâncăm mâine, la ce școală să dăm copilul, unde să mergem în vacanță sau cum să ne planificăm în continuare viața. Dacă am fi mers mâna unuia sau altuia ar fi zis că nu e bine așa, e bine invers și dădeam vina pe el.”, a zis Adriana, conform Wowbiz.

Statul în apă rece cu dialog

Una dintre tehnici se referă la statul cu picioarele în apă rece și purtarea unui dialog între timp.

„I-am propus lui George ca din 6 în 6 luni să stăm de vorbă cu picioarele în apă rece amândoi și să ne hotărâm dacă continuăm sau nu relația. L-am întrebat într-o seară dacă mai vrea, să ne gândim ce nu a mers până acum, ce a mers bine și vrei să îmbunătățești, ce a fost extraordinar și ți-a plăcut din toată experiența asta de până acum. Faci bilanțul relației întotdeauna. Și la 100 de ani trebuie să îl faci, asta este o maturitate.", a declarat Adriana Bahmuțeanu, conform Wowbiz.

Aventura în Ucraina

Acum nu foarte mult timp, într-un interviu, Adriana Bahmuțeanu a precizat cum s-a întâmplat escapada amoroasă în Ucraina dintre ea și George Restivan.

„Nu a fost nimeni. Nu am vrut să luăm copiii. Bine, ăla mare al meu ar fi vrut să meargă. Îți dai seama că are aproape 16 ani. Îl mânca pielea să meargă și el. Mi-a tot dat mesaje, nu aveam semnal. Nici mamele n-au știut. Făceau infarct dacă le spuneam. Nu le-am spus nimic. Nici la neamurile de pe acolo nu le-am spus. Am fost la o mătușă, am dormit la ea. Noi am vrut să intrăm în biserică, să nu trăim în păcat! A fost un drum cu peripeții. La dus a intrat George de trei ori în Ucraina, s-a întors. Nu ne lăsau să intrăm din cauza unor acte. Prostii din astea. Dar până la urmă am reușit”, a spus Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 15 iun 2023, 11:21 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience