„I-au făcut avansuri”. Adriana Bahmuțeanu, tensiuni în relația cu George Restivan. Cine a încercat să îi despartă

Data publicării:
Sursa foto: Adriana Bahmuțeanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Adriana Bahmuțeanu, Facebook

Adriana Bahmuțeanu trece prin noi provocări alături de noua pereche, George Restivan. Bărbatul a lăsat America pentru Adriana. Ce spune soacra.

Adriana Bahmuțeanu nu are o lungă poveste de dragoste cu actualul partener al acesteia, George Restivan. După divorțul de Silviu Prigoană, vedeta a găsit foarte greu o nouă pereche de viață, iar toți pretendenții de până acum s-au dovedit a fi nepotriviți, până la întâlnirea lui. George Restivan este un om de afaceri, iar Adriana Bahmuțeanu a avut mai multe provocări de când este cu acesta. Spre exemplu, aceasta a fost înștiințată cp George Restivan mai are o fiica de 25 de ani din Satu Mare. Aceasta l-ar fi contactat pe George, iar Adriana Bahmuțeanu a cerut să facă un test AND. În urma testului a reieșit că fata este fiica lui. Adriana a trecut peste acest moment și a acceptat-o pe fiică. Adriana se pregătește de nuntă cu George Restivan.

„I-au făcut avansuri”

De asemenea, au fost diverse persoane care ar fi dorit sau ar dori să îi vadă despărțiți pe cei doi, cel puțin aceasta reiese din declarațiile Adrianei:

„Au fost și diverse persoane care au băgat bățul prin gard, i-au făcut avansuri, mai mult, m-au bârfit pe mine. Au spus de toate, doar, doar ne despărțeau. Uite, nu a fost așa”, a spus vedeta conform Libertatea.

VEZI Și: Întrebarea adresată de Cătălin Măruță, care a înfuriat-o pe Adriana Bahmuțeanu: „E o întrebare nesimțită”

Cum se poartă George cu Adriana

Adriana are numai cuvinte de laudă al adresa partenerului ei, fiind greu să se observe altceva.

„E fix cum mi-am dorit să fie. Chiar suntem pe aceeași lungime de undă, ne plac aceleași lucruri, avem aceleași obiceiuri. De multe ori, ne planificăm o ieșire în oraș în timpul zilei, apoi renunțăm, că vrem să stăm acasă. Sau mergem pe undeva și ne înțelegem din priviri când să plecăm”, a punctat jurnalista. Și a continuat: „Merge super. Ne completăm, luăm decizii împreună, îmi zice de zece ori pe zi că sunt frumoasă, mă ajută la treburi, spală vasele, dă cu mopul… Este un om foarte calm și drăguț și mă susține cu jobul. Are grijă de băieți, de toți trei. S-au împrietenit.”, a pus vedeta conform Libertatea.

VEZI ȘI: Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit în secret, în Ucraina: „A fost o aventură”. Cum a reacționat Silviu Prigoană când a aflat

Și-ar fi scos ochii cu soacra

Adriana Bahmuțeanu a mai adăugat și faptul că pentru soacra ei a fost o mare durere ca George Restivan să se mute în România.

„Mai greu, de exemplu, și spun lucrul ăsta fără niciun fel de resentiment, a fost pentru mama lui, pentru soacra mea, să înțeleagă lucrurile astea, pentru că a fost un șoc să-i plece băiatul într-un timp atât de scurt și să se mute în România. Eu înțeleg, e o femeie în vârstă și a rămas singură. Am fost alături de ea cât am putut de mult, am stat pe video, i-am explicat, i-am spus diverse lucruri, i-am spus inclusiv faptul… Zic: «Tu te uiți la mine? Păi, tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Păi ne scoteam ochii». De ce? Pentru că fiecare femeie dorește să fie șefă în propria bucătărie, să aibă teritoriul ei”, a mai zis ea, potrivit sursei citate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel