Ce au observat fanii Adrianei Bahmuțeanu într-o poză a acesteia. Detaliul care a creat controverse: „S-au înmulțit”

Adriana Bahmuțeanu a fost observată într-o ipostază care a impresionat fanii.

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din țara noastră. De-a lungul timpului, ea a reușit să-și clădească o carieră de succes în lumea televiziunii, fiind apreciată pentru carisma  de care a dat întotdeauna dovadă.

Vedeta are doi copii din căsnicia cu Silviu Prigoană, pe nume Eduard și Maximus. Ea are o relație foarte bună cu ei și nu ratează nicio ocazie de a petrece momente de neuitat împreună.

Adriana Bahmuțeanu este încântată de locurile pe care le vizitează

Adriana Bahmuțeanu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde se bucură de o comunitate numeroasă. Ea împărtășește cu fanii săi atât momentele frumoase din viața sa, cât și pe cele mai puțin frumoase. Așa s-a întâmplat și de această dată, după ce jurnalista a publicat o fotografie de colecție în care apare alături de George Restivan și copiii săi, Eduard și Maximus. Se pare că în acele momente, se distrează pe cinste într-o vacanță peste Ocean.

„Am ajuns la Oalkland, la faimosul Fox Theatre, istorica sală de concerte cu o vechime de 100 de ani, unde au cântat de-a lungul vremurilor artiști de renume mondial, de la Frank Sinatra, Prince la Pink Floyd ,Ed Sheeran sau Tupac!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei în care apare alături de copiii săi și actualul soț, George Restivan.

Ce a remarcat publicul

Fanii au fost impresionați, iar în secțiunea de comentarii, aprecierile au curs fără oprire. Comentariile nu au încetat să apară, formând un val de aprecieri.

„O familie frumoasă! Mă bucur mult să vă văd împreună! Vacanță plăcută dragilor!”, „Băieții au crescut și s-au înmulțit!”, „Aprecieri, Adriana, respect pentru soțul tău să-ți trăiască băieții tăi frumoși!”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor săi.

A luat copiii și a plecat 

Adriana recunoaște că a fost dorința copiilor săi de a merge în America. George Restivan le-a făcut intrarea, iar aceștia se vor întâlni și cu fiul său, provenit dintr-o altă căsătorie. Copiii Adrianei Bahmuțeanu au fost foarte entuziasmați pentru oportunitatea oferită de soțul mamei lor.

„Suntem în America, în vacanță, cu copiii. Stăm până pe 15 august. Nu, nu este lună de miere. O să facem și asta, mai încolo, dar nu acum. Nu m-am gândit la o destinație. Deocamdată, e bine aici. Sunt acasă la bărbată-miu. Nu am mai fost la el, nici eu, nici copiii. Și așa m-am rupt foarte greu, că aveam treabă și am zis, totuși, să venim pentru copii. Că ei tot au zis, 'Hai, mami, în America, hai, mami…'. Suntem cu copiii, nu este nicio lună de miere. Stăm cu copiii, avem activități de copii, nu de adulți. O să mergem și la Las Vegas cu copiii, care, de fapt, sunt adolescenți. Au depășit etapa cu Disneyland, vor la un parc de aventură. Au cu totul alte preocupări la vârsta lor. Am venit mai mult pentru ei, că au vrut neapărat să venim în America și au vrut neapărat aici, în California.', a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru viva.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 01 aug 2023, 12:23 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience