Pactul dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, de după căsătorie. Așa funcționează mariajul: „Stăm de vorbă cu picioarele în apă”

Data publicării:
Sursa foto: Adriana Bahmuțeanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Adriana Bahmuțeanu, Facebook

Adriana Bahmuțeanu relevă secretul unei căsnicii de durată. Cum reușesc cei doi să asigure o căsnicie fericită.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit în secret în Ucraina la o biserică de suflet. Cei doi au reușit să treacă primele obstacole ale unei relații și au făcut mai multe reguli pentru a asigura o căsnicie roditoare.

Plan de căsnicie făcut la detaliu

Astfel, cei doi au demarcat foarte clar atribuțiile fiecăruia în privința tuturor aspectelor din viața de cuplu. De la mici detalii și până la investiții:

"Noi am stabilit până la cele mai mici detalii ce să facem și în continuare ne stabilim și ce investiții să facem, ce să mâncăm mâine, la ce școală să dăm copilul, unde să mergem în vacanță sau cum să ne planificăm în continuare viața. Dacă am fi mers mâna unuia sau altuia ar fi zis că nu e bine așa, e bine invers și dădeam vina pe el.”, a zis Adriana, conform Wowbiz.

„I-am propus lui George ca din 6 în 6 luni să stăm de vorbă cu picioarele în apă rece amândoi și să ne hotărâm dacă continuăm sau nu relația. L-am întrebat într-o seară dacă mai vrea, să ne gândim ce nu a mers până acum, ce a mers bine și vrei să îmbunătățești, ce a fost extraordinar și ți-a plăcut din toată experiența asta de până acum. Faci bilanțul relației întotdeauna. Și la 100 de ani trebuie să îl faci, asta este o maturitate.", a declarat Adriana Bahmuțeanu, conform Wowbiz.

VEZI ȘI: „I-au făcut avansuri”. Adriana Bahmuțeanu, tensiuni în relația cu George Restivan. Cine a încercat să îi despartă

La fiecare 6 luni discută dacă vor continua relația sau nu

Cu toate acestea, Adriana se declară o fană a riturilor creștinești mai ales prin dorința acesteia de a avea lumânări la nunta sau și oameni care să le țină. Reiese din spusele vedetei și că procesiunea ce a avut loc la mănăstirea Băncen nu a fost deloc una ușoară și s-a sfârșit cu 6 ore de așteptare la graniță, dar iubirea a triumfat, în cele din urmă. Este interesant și faptul că Bahmu s-a simțit eliberată în momentul în care și-a declarat iubire veșnică lui George:

"I-am spus că ar fi frumos și mi-am dorit toată viața mea să mă cunun așa ca în filme, ca în basme, ca în povești, la o mănăstire în vârf de munte, să nu mă știe nici vântul, nici pământul, pentru că eu nu trăiesc nu nimeni în casa mea. S-ar fi aflat, dar i-am zis că vreau să fiu eu cu el și cu Dumnezeu și cu încă doi oameni care să ne ducă lumânările, să ne țină la biserică, că așa e creștinește. Eu asta mi-am dorit, să mă simt aproape de divinitate. Lui i-am plăcut ideea asta și de aici până a ajunge noi la mânăstirea Bănceni a fost un pas. Mă simt mult mai eliberată după ce ne-am cununat și de câte ori l-am întrebat pe George a zis că și lui i s-a luat o piatră de pe inimă. Ne-am făcut 100 de planuri pe hârtie și 100 de variante. El trebuie să plece în America, pentru că are o treabă urgentă, eu nu pot pleca cu el.", a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, la Wowbiz.

VEZI Și: Întrebarea adresată de Cătălin Măruță, care a înfuriat-o pe Adriana Bahmuțeanu: „E o întrebare nesimțită”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel