Cine a fost alături de Anamaria Prodan după moartea Ionelei Prodan: „Îmi spunea că orice s-ar întâmpla o să fie acolo”

Sursă foto: Youtube/WOWNews, Anamaria Prodan
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/WOWNews, Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are o poveste care pentru unii poate părea încâlcită. Dar, de această dată, impresara a emoționat publicul cu recunoștința de care a dat dovadă într-un moment de slăbiciune.

Anamaria Prodan este una dintre afaceristele de succes din țara noastră. Ea este supranumită și „impresara FIFA” și a fost în centrul unui război mediatic cu până puțin timp în urmă din cauza divorțului de fostul soț, Reghecampf. Cu toate acestea, cei doi s-au „împăcat” sub o formă sau alta de dragul copiilor, pentru a putea lua decizii comune în privința acestora. Între timp, afacerista și-a găsit pe altcineva. 

Acestea fiind zise, protagonista mai este cunoscută și pentru ieșirile sale extravagante unde, de obicei, atrage privire publicului prin senzațional, cum a fost, spre exemplu, ieșirea prin București într-un bolid de lux în timp ce era doar în costumul de baie sau venirea la un eveniment monden cu un dric de aproape 100.000 de euro.

Persoana care a ajutat-o îi este asociată

Recent, impresara FIFA, a dezvăluit cine i-a fost alături în zilele cumplite de după decesul mamei sale. Protagonista a trecut prin clipe grele, iar recunoștința dorește să o arate unei singure persoane. Gabi, pe numele său, este acum asociata divei în afacerea cu pompe funebre.

„Încă din acele momente când eu am intrat și am rămas cu mama în spital, Gabriela era în fiecare zi lângă mine.Noi deja vorbeam, deja plănuiam. În ultimele luni Gabi îmi spunea că orice s-ar întâmpla o să fie acolo.Eu nu știam, trecuseră foarte mulți ani de când murise tatăl meu și atunci îmi aduc aminte că s-a ocupat mama. Nu eram pregătită să știu ce trebuie, ce obiceiuri pentru că nu mă mai lovisem de așa ceva. În noaptea aceea, Gabi a stat până târziu la spital și după ce a plecat i-am dat mesaj să se întoarcă.Noi am stat împreună și am știut și am stat liniștite pentru că Gabi era acolo și se va ocupa ea de tot, eu în momentele acelea neștiind de nimic. Am fost cumva anesteziată și am trăit niște sentimente cumplite. Cred că orice om, își pierde mama, are așa niște sentimente cumplite. Stăteam și vedeam flori, coroane, muzică, leduri, totul era făcut perfect. Atunci am conștientizat ce înseamnă să ai pe cineva lângă tine care se ocupă și știe de la A la Z tot ce trebuie să facă", a explicat Anamaria Prodan, la WOWnews.

Surprinsă cu dricul

Astfel, cu glas răsunător, parcă afacerista a intuit ce se va scrie despre aceasta când a defilat cu dricul său prin București. Aceasta a pregătit și o declarație prin care este dezvăluită sursa inspirației ei, și anume, prietena sa Gabriela.

„Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp', a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Vezi și: Anamaria Prodan, adevărul despre împăcarea cu Laurențiu Reghecampf: „Îl las pe el să aleagă ce va face în continuare”

Vezi și: Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la un eveniment monden: „Nu avem loc cu rochiile” / VIDEO

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 13 iun 2023, 13:37 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience