Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la un eveniment monden: „Nu avem loc cu rochiile” / VIDEO

La Petrecerea Viva! 2023, Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au sosit cu un vehicul atipic. Cele două vedete au coborât cu rochiile lor de gală dintr-un dric.

În ultimele zile, Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea când a condus un dric de lux pe străzile Bucureștiului. Sexy Impresara a declarat că vrea să se implice în afacerea organizării înmormântărilor, alături de prietena ei, Gabriela Lucuţar, cunoscută sub numele de "Regina Întunericului". Gabriela Lucuțar este cea care s-a ocupat de cele mai fastuoase înmormântări, inclusiv ale unor personalități mare ale României, printre care Ion Dichiseanu, și chiar și a Ionelei Prodan.


 Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, cunoscută pentru aparițiile ei excentrice, a venit la Petrecerea Viva! 2023 într-o limuzină funerară de lux, însoțită nu doar de Adriana Bahmuțeanu, ci și de partenera sa de afaceri.

„Nu avem loc, cu rochiile prietenelor mele. Vezi? Ai înțeles?', a spus impresara sportivă, atrăgând atenția asupra rochiei vaporoase purtate de „Regina întunericului', potrivit Viva.

Sotul Adrianei Bahmuțeanu a stat în locul destinat sicriului, făcând apariția grupului la evenimentului cu atât mai specială.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

 

VEZI ȘI: Anamaria Prodan a început organizarea propriei înmormântări: „Mi-am ales și ce sicriu o să am. Trebuie aranjată pas cu pas”

Anamaria Prodan, plimbare cu dricul prin București

Zilele trecute, Anamaria Prodan a fost surprinsă cu dricul pe străzile din București. Vedeta a făcut astfel anunțul că intră în afacerile funerare, alături de „Regina întunericului'. 

„Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp', a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 08 iun 2023, 10:12 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience