„ E altă lume” Adriana Bahmuțeanu și-a luat copiii și a plecat în America. Cu cine s-au întâlnit

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Facebook
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Facebook

Adriana Bahmuțeanu a plecat în America.

În aprilie, în acest an, Adriana Bahmuțeanu anunța cu bucurie că se va căsători cu George Restivan. Cei doi îndrăgostiți au ales să se căsătorească în secret, printr-o ceremonie religioasă, într-o biserică din Ucraina. Pentru Adriana, aceasta a fost a doua căsătorie, după un mariaj tumultuos cu Silviu Prigoană, caracterizat de certuri și despărțiri, urmate apoi de noi căsătorii.

În cele din urmă, căsnicia cu Prigoană s-a încheiat definitiv. Din această căsătorie, Adriana Bahmuțeanu are doi băieți, Eduard și Maximus, care acum sunt adolescenți plini de energie.

A fost dorința copiilor

La câteva luni după căsătorie, Adriana Bahmuțeanu și noul ei soț, George Restivan, au decis să plece într-o vacanță, dar nu singuri. Au luat cu ei și cei doi copii ai vedetei în America, locul în care băieții și-au dorit foarte mult să ajungă, pentru a se întâlni cu fratele lor vitreg, fiul lui George Restivan dintr-o altă relație. Adriana Bahmuțeanu și soțul ei nu făcuseră încă luna de miere, dar au lăsat toate treburile din România în urmă și au plecat să îndeplinească dorința copiilor lor.

„Suntem în America, în vacanță, cu copiii. Stăm până pe 15 august. Nu, nu este lună de miere. O să facem și asta, mai încolo, dar nu acum. Nu m-am gândit la o destinație. Deocamdată, e bine aici. Sunt acasă la bărbată-miu. Nu am mai fost la el, nici eu, nici copiii. Și așa m-am rupt foarte greu, că aveam treabă și am zis, totuși, să venim pentru copii. Că ei tot au zis, 'Hai, mami, în America, hai, mami…'. Suntem cu copiii, nu este nicio lună de miere. Stăm cu copiii, avem activități de copii, nu de adulți. O să mergem și la Las Vegas cu copiii, care, de fapt, sunt adolescenți. Au depășit etapa cu Disneyland, vor la un parc de aventură. Au cu totul alte preocupări la vârsta lor. Am venit mai mult pentru ei, că au vrut neapărat să venim în America și au vrut neapărat aici, în California.', a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru viva.ro.

Sunt afectați de diferența de fus orar

Adriana Bahmuțeanu depune toate eforturile pentru a-și face băieții fericiți și pentru a le îndeplini dorințele. Cu dragoste și implicare, vedeta a acceptat să-i ducă într-o vacanță peste hotare. Cu toate acestea, ea a mărturisit că atât ea, cât și copiii ei, se confruntă încă cu efectele fusului orar și sunt extrem de obosiți, chiar dacă au sosit în America de câteva zile. Cu toate acestea, atmosfera pozitivă a călătoriei îi face să depășească oboseala, deoarece au explorat și vizitat multe locuri interesante, bucurându-se la maxim de zilele petrecute împreună.

„Acum, la noi este 8:30 dimineața. I-am dus la Ocean și în tot felul de locuri deosebite și le place foarte mult. E o altă lume. Am ajuns de trei zile, încă nu ne-am revenit cu fusul orar. Suntem 'zombi'. Nu am avut timp de shopping. O să plecăm și în luna de miere, doar noi doi, dar până atunci pe bucurăm de vacanța de aici, din State”, a mai povestit Adriana Bahmuțeanu, potrivit sursei menționate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 29 iul 2023, 17:06 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience