Stiri publicate de George Eduard Caramiciu

Sursă foto: Facebook, Instagram/ Smiley, Andra
Cuplul proaspăt căsătorit, Smiley și Gina Pistol, au avut cununia civilă și cea religioasă pe data de 27 mai. Aceștia au avut o sumedenie de invitați, însă au rămas dezamăgiți să afle că tocmai cei doi au lipsit. Toată lumea se aștepta să fie prezenți. Aflați de ce au lipsit cele două vedete.

Showbiz

Sursă foto: Facebook/ Guvernul României
Ministerul Culturii face un pas important înainte privind  repornirea cinematografică a României.

Showbiz

Sursă foto: Instagram/saptamana_haferland
Festivalul "Săptămâna Haferland", ediţia a XI-a, cea mai amplă manifestare din România dedicată promovării culturii şi tradiţiilor saşilor din Transilvania, se va desfăşura în perioada 3 - 6 august, au anunţat, marţi, organizatorii evenimentului, Fundaţia M&V Schmidt şi Fundaţia Tabaluga, în...

Evenimente

Andreea Vasile și Georgiana Ioniță Toader
EXCLUSIV
Actrița Andreea Vasile a venit în platoul Spectacola și DC News pentru a vorbi despre serialul românesc al momentului: Spy/Master, recent lansat pe HBO Max. Andreea Vasile interpretează rolul Adelei Godeanu, soția protagonistului.     

Vedete

Monica Tatoiu, captură video YouTube
Monica Tatoiu intervine în conflictul dintre profesori și Guvern. Afacerista vine cu soluția care ar salva învățământul românesc. 

Showbiz

Sursă foto: Youtube/ Orange Sport Romania
Gigi Becali, critici dure la adresa propiilor jucători. Patronul FCSB spune lucrurilor pe față în urma pierderii Campionatului. Latifundiarul din Pipera e hotărât să vândă clubul. 

Showbiz

Sursă foto: Facebook/ Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi a făcut printre primele declarații în legătură cu câștigarea Campionatului Național. Care sunt planurile de viitor ale clubului de fotbal constănțean.

Showbiz

Andreea Vasile și Georgiana Ioniță Toader
EXCLUSIV
Andreea Vasile, actrița din Spy/Master, serialul românesc al momentului, a fost invitată în emisiunea „Întâlnire cu arta”, de la Spectacola și DC News, unde a vorbit despre rolul ei în noua producție, dar și despre câteva mituri  din domeniul actoriei.

Vedete

Sursă foto: Instagram/ jadejezebeljagger
Jade Jagger, fiica solistului trupei Rolling Stones, Mick Jagger, a fost arestată în insula spaniolă Ibiza pentru agresarea unor ofiţeri de poliţie, a precizat joi o sursă din cadrul poliţiei, fără a oferi însă alte detalii, potrivit Reuters.

International

Sean Penn, captură video YouTube
Sean Penn şi Tye Sheridan se reunesc pe marele ecran după mai mult de un deceniu în pelicula ''Black Flies'', o poveste realistă despre paramedicii din New York, care a avut premiera joi în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, potrivit Reuters.

International

Sursă foto: Captură video Youtube/ US Tonight
Londra, 19 mai- Andy Rourke, basistul fostei trupe The Smiths, a murit la vârsta de 59 de ani, a anunţat unul dintre colegii săi din componenţa originală a grupului britanic, chitaristul Johnny Marr, informează DPA.

International

Sursa foto: Ispas Nicoleta Mihaela, Facebook
Nikita și-a făcut apariția pe treptele Tribunalului București pentru a-i susține pe frații Tate,  despre care spune că sunt nevinovați.

Vedete

Sursă foto: Unsplash.com/ Bluewater Sweden
În mai multe comune din județul Prahova a fost descoperită apă contaminată cu arsenic.

Stiri

Sursă foto: Youtube/ Eurovision Song Contest
Cât și pe ce a cheltuit TVR cu ocazia Eurovision, unde România a primit cel mai slab punctaj din istoria noastră.

International

EXCLUSIV
Invitată la emisiunea „Întâlnire cu Arta” de la Spectacola, Eli Lăslean a avut o discuție pe îndelete cu realizatoarea emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader. Celebrul designer  a surprins publicul prin creațiile pe care le-a făcut pentru Prima Doamnă a României și nu numai.

Vedete

Întâlnire cu Arta: Eli Lăslean - designer vestimentar / VIDEO
EXCLUSIV
Renumitul designer vestimentar a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre experiențele sale, dar și cum a reușit să treacă greul vieții, având rolul de mamă, dar și de tată.

Vedete

Sursă foto: Colaj Mihai Trăistariu și Andrei Theodor/ Captură video Youtube:Eurovision Song Contest și HappyFishTV
EXCLUSIV
Mihai Trăistariu a făcut noi declarații privind chestiunea tânărului de la Eurovision. Transparența juriului român pusă sub semnul întrebării.

Vedete

Sursă foto: Colaj Mihai Trăistariu și Andrei Theodor/ Captură video Youtube:Eurovision Song Contest și HappyFishTV
EXCLUSIV
Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Mihai Trăistariu a dezvăluit opiniile sale cu privire la performanța României din semifinala Eurovision.

Vedete

Sursă foto: Colaj Mihai Trăistariu și Andrei Theodor/ Captură video Youtube:Eurovision Song Contest și HappyFishTV
EXCLUSIV
Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Mihai Trăistariu ne-a dezvăluit opiniile sale cu privire la performanța României din semifinala Eurovision.

International

Sursă foto: Facebook/ Bács Miklós
Actorul şi profesorul Miklos Bacs vorbeşte despre relaţia dintre mentor şi student, despre statutul de pedagog, dar şi despre începuturile sale în carieră.

VedeteDC Media Group Audience