Întrebarea adresată de Cătălin Măruță, care a înfuriat-o pe Adriana Bahmuțeanu: „E o întrebare nesimțită”

Data publicării:
Cătălin Măruță, Adriaha Bahmuțeanu, captură video Youtube, La Măruță
Descriere foto: Cătălin Măruță, Adriaha Bahmuțeanu, captură video Youtube, La Măruță

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, unde a povestit detalii inedite despre nunta sa cu George Restivan.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit pe data de 23 aprilie, la o biserică din Ucraina, într-un mare secret. Chiar dacă cei doi le-au spus tuturor faptul că nunta se va amâna, se pare că dorința de a întemeia oficial o familie a fost mult mai mare de atât. După evenimentul fericit, cei doi au fost prezenți în platourile mai multor emisiuni TV, unde au dezvăluit peripețiile pe care le-au întâlnit, până să ajungă în fața altarului. Totuși, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, jurnalista s-a înfuriat destul de tare, atunci când a auzit una dintre întrebările adresate de moderator.  

Cătălin Măruță: A întrebat cineva dacă ți-a dat fostul soț mesaj.

Adriana Bahmuțeanu: Dar nu e cazul să vorbim despre asta. E o întrebare nesimțită, adică ce mai…

George Restivan: No comment.

Cătălin Măruță: Nu, dar a întrebat cineva, să știi că mesajul nu a fost răutăcios.

George Restivan: Dar nici cu intenție bună, a fost conversația dintre cei trei, potrivit libertatea

VEZI și: Adriana Bahmuțeanu o atacă dur pe Ana Morodan: „Sper să ajungă cât mai repede la lada de gunoi a istoriei”

Adriana Bahmuțeanu, nuntă în secret

Adriana Bahmuțeanu este în culmea fericirii alături de noul ei soț, iar pe rețelele de socializare le-a explicat fanilor motivul pentru care cei doi și-au dorit să facă cununia religioasă, înainte de marea petrecere de la restaurant, care va veni și ea, promite jurnalista.

"Ce-a unit Dumnezeu, omul sa nu despartă!!!! Suntem fericiți și bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu si să primim binecuvântarea divină pentru căsătoria noastră.

Am ales Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pământ romanesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților si a credincioșilor, divinul, ortodoxia românească și credința sunt vii în sufletele oamenilor! Ne dorim ca tradiția să meargă mai departe și să nu fim ultimul cuplu cununat în limba română", a transmis Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

VEZI și: Adriana Bahmuțeanu, despre umilințele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană: „Suportă consecințele”

De ce nu a fost nimeni prezent la cununie

Mai mult, alături de ei la slujbă nu a fost nimeni, mai spune Adriana Bahmuțeanu. Vedeta și-a și justificat decizia pentru care nu și-a dorit să aibă alături familia, într-un astfel de eveniment special. 

„Nu a fost nimeni. Nu am vrut să luăm copiii. Bine, ăla mare al meu ar fi vrut să meargă. Îți dai seama că are aproape 16 ani. Îl mânca pielea să meargă și el. Mi-a tot dat mesaje, nu aveam semnal. Nici mamele n-au știut. Făceau infarct dacă le spuneam. Nu le-am spus nimic. Nici la neamurile de pe acolo nu le-am spus. Am fost la o mătușă, am dormit la ea. Noi am vrut să intrăm în biserică, să nu trăim în păcat! A fost un drum cu peripeții. La dus a intrat George de trei ori în Ucraina, s-a întors. Nu ne lăsau să intrăm din cauza unor acte. Prostii din astea. Dar până la urmă am reușit”, a spus Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel