Tragediile care le-au marcat viața actorilor din „Friends”. Dependențe, divorțuri, diagnostice crunte și ghinion în dragoste

Data actualizării: | Data publicării:

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer au bucurat o lume întreagă cu prestația lor din serialul „Friends”. În spatele camerelor de filmat, viețile celebrilor actori au fost însă presărate cu drame greu de imaginat. 

"Friends" este unul dintre cele mai populare seriale de la începutul anilor '80. Practic, a definit o întreagă generație de telespectatori care pot cita pasaje întregi de replici și care nu se pot opri din râs atunci  când aud cuvântul "pivot". Sigur, mari părți din serial nu ar mai fi în vogă acum, dar este încă un fenomen cultural.

Secretul longevității, dezvăluit de cel mai vârstnic australian. Are 111 ani și folosește rețelele de socializare

Haddaway, copilărie dramatică. Și-a pierdut tatăl când avea doar 16 ani: "M-a făcut ceea ce sunt astăzi" / EXCLUSIV


Chiar și acum, la 17 ani de la difuzarea ultimului episod, în mai 2004, oamenii au așteptat cu nerăbdare reuniunea "Friends".


Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer au devenit celebri după acest serial. Mulți dintre actori au continuat să joace în filme și în alte emisiuni de televiziune. Cox și Kudrow au jucat chiar în seriale populare, iar Aniston a devenit o vedetă de cinema veritabilă. Nu s-au mai reunit ca distribuție de ceva vreme, așa că nu e de mirare că reuniunea generează atât de multă vâlvă.

Friends: Jennifer Aniston (Rachel) şi David Schwimmer (Ross) au fost aproape de a forma un cuplu în realitate

În ciuda faptului că serialul i-a făcut celebri, distribuția din "Friends" a trecut prin tragedii atât în timpul, cât și după serial.


Matthew Perry s-a luptat cu dependențele

 

Fanii ar putea crede că Matthew Perry semăna foarte mult cu personajul său Chandler Bing. Și da, el poate fi amuzant și sarcastic precum Chandler, dar viața lui nu a fost numai zâmbete. Mulți fani uită că Perry s-a luptat cu dependența și a vorbit în public despre cât de dificilă este abstinența. Potrivit Biography, Perry susține că nu-și amintește o perioadă de trei ani în care a lucrat la serial, între sezoanele 3 și 6, din cauza dependenței sale.

Matthew Perry și-a îngrijorat fanii. Motivul pentru care „Chandler Bing” vorbea greoi și privea în gol în „Friends: Reunion”


Perry a declarat pentru The New York Times că o rană a fost la baza dependenței. I-au fost prescrise medicamente pentru durere, iar apoi a început să le ia împreună cu alcool și alte substanțe. A intrat prima dată la dezintoxicare în 1997 și din nou în 2001.

Perry încerca deseori să se lase singur, notează  Biography, iar acest lucru a avut un impact pe platoul de filmare al serialului "Friends". LeBlanc a spus că l-a abordat pe Perry pentru a merge la dezintoxicare, dar acesta a reacționat cu indiferență. Toți colegii săi au spus că toți au încercat să îl ajute în timp ce se aflau în serial, dar, în cele din urmă, a fost decizia lui Perry să aleagă să se facă bine. El a spus că alegerea de a merge la dezintoxicare a devenit clară atunci când a simțit că nu va supraviețui a doua zi.

Acum este un susținător al dezintoxicării și chiar s-a implicat în înființarea unui centru de dezalcoolizare în Malibu. Sobrietatea, însă, este o luptă constantă, iar Perry a recunoscut că a reintrat la dezintoxicare în 2011, ca parte a recuperării sale continue.

Mădălina Anea, actrița care intră în rolul Mariei Tănase, despre teatru, film și viața de artist. Interviurile Spectacola și DC News

Jennifer Aniston a trecut printr-un divorț dureros și a fost criticată de public pentru că nu a făcut copii

 


Dintre toți membrii distribuției din "Friends", Jennifer Aniston este probabil cea care a devenit cea mai cunoscută. Ei bine, cel puțin  în tabloide. 

Ada Galeș, omul din spatele actorului. Despre teatru, film, afaceri în pandemie și acceptarea defectelor. Interviurile Spectacola și DC News


Aniston a jucat în mai multe filme în timpul difuzării serialului "Friends", dar nu rolul ei principal din "Along Came Polly" a fost cel care a făcut ca toată lumea să vorbească la Hollywood despre ea. Căsătoria ei cu Brad Pitt a fost cea care a făcut ca apele să se agite.

Aniston și Pitt au fost cuplul de aur al Hollywood-ului, notează Marie Claire. Cei doi au început să se întâlnească în 1998 și și-au făcut debutul public în timpul premiilor Emmy din anul următor. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2000, cu o nuntă care a redefinit termenul de circ mediatic. Elicopterele au planat în jurul nunții lor. Pitt a apărut chiar și într-un episod din "Friends", unde a jucat rolul prietenului lui Ross care o urăște pe Rachel, personajul lui Aniston. Dar basmul nu a durat la nesfârșit.

Pitt și Aniston și-au anunțat divorțul în 2005, relatează Vanity Fair. Deși Aniston a rămas favorita Americii, publicul a început să comenteze decizia ei de a nu avea copii de-a lungul anilor. Ea a scris în HuffPost un editorial despre furia ei de a fi redusă la un corp și a denunțat fascinația și insistența oamenilor că femeile trebuie să aibă copii pentru a fi complete.

Narcisa Suciu, despre cei 11 ani petrecuți în Finlanda și dragostea de România, la Interviurile Spectacola și DC News

 

Fiica lui Matt LeBlanc, diagnostic dureros

 

Atunci când actorii părăsesc seriale populare, cariera lor explodează. Matt LeBlanc nu a fost diferit.

Da, LeBlanc a avut o grămadă de roluri și chiar a fost capul de afiș al mai multor seriale. Și-a găsit chiar și mai multă faimă internațională, obținând mai multe roluri în seriale britanice, inclusiv unul în care a jucat o versiune a sa. Dar anii de după încheierea serialului "Friends" l-au găsit pe LeBlanc în derivă și cu viața personală în dezordine.

Randi, adevărul despre succes, muzică și dragoste. Interviurile Spectacola și DC News

Potrivit The Telegraph, fiica pe care o are cu Melissa McKnight a început să sufere de convulsii la scurt timp după ce s-a născut, în 2004. S-a dovedit că fiica lui LeBlanc avea o formă de displazie. Iar veștile rele nu se opresc aici. La scurt timp după diagnostic, LeBlanc fusese surprins cu o altă femeie. McKnight și LeBlanc au divorțat în 2006, deși cei doi au rămas prieteni.

LeBlanc a declarat pentru The Guardian că acum își petrece timpul în ferma sa din California pentru a avea grijă de fiica sa. De asemenea, el consideră că oamenii se așteaptă ca el să fie la fel de amuzant sau nebun ca Joey Tribbiani. În realitate, a spus LeBlanc, el este mai serios, dar fanii au această așteptare doar din cauza a ceea ce văd în emisiune.

Alin Dincă, despre marile întâlniri ale formației Trooper cu legendele rockului: „Noi îi vedeam pe oamenii ăia doar în postere”

 

Courtney Cox a avut probleme de fertilitate

 


După ce a ieșit din rolul Monicăi Geller, Courteney Cox a trecut la un alt serial de succes, "Cougar Town". Acest serial părea să reflecte o mare parte din viața ei.

În timp ce a jucat în "Friends", Cox fusese căsătorită cu David Arquette. S-au cunoscut în 1996, în timp ce filmau "Scream", dar s-au despărțit în 2010. Ei și-au finalizat divorțul trei ani mai târziu, a precizat People. Fostul cuplu a avut o fiică împreună și au decis să o crească împreună. În noul ei serial, Cox a interpretat rolul unei femei recent divorțate care se reîntoarce pe scena întâlnirilor. Ulterior, ea s-a logodit cu cântărețul Snow Patrol, Johnny McDaid.

Cox a trecut prin momente dificile în timp ce juca în "Friends". Actrița a avut probleme de fertilitate și a dus o luptă grea pentru a putea face un copil. Într-un interviu pentru NBC, ea a spus că cele mai grele episoade pentru ea au fost atunci când Rachel a născut. În acea perioadă, Cox a fost supusă unor proceduri de fertilitate. Ea a suferit un avort spontan în momentul în care au filmat-o pe Rachel intrând în travaliu, iar Cox a trebuit să se prefacă fericită și să facă glume.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel