Randi, adevărul despre succes, muzică și dragoste. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Randi, unul dintre artiștii români care fac furori peste hotare, vine la Interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a vorbi despre locurile îndepărtate în care l-a purtat muzica lui, despre familie, dragoste și valori.

Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, este unul dintre cei mai apreciați artiști și producători muzicali din România. A cunoscut succesul muzical în 2005, ca membru al trupei „Morandi”, alături de Marius Moga. În 2011 a pornit în cariera solo și și-a creat propria casă de discuri. 

Muzica s-a l-a purtat în destinații îndepărtate. Țări ca Rusia și Kazakhstan îl primesc pe artistul român cu brațele deschise, iar muzica sa răsună în radiourile străinilor. 

Pe lângă turnee și concerte în străinătate, Randi este pasionat de călătorii. Chiar dacă pandemia de coronavirus nu i-a permis să plece peste hotare, artistul își amintește cu nostalgie de vacanțele în Asia, destinație pe care a ales-o ani la rând. 


Provine dintr-o familie de artiști


Mama artistului este profesoară de canto și tot ea este cea care i-a ghidat primii pași în muzică. 


În cadrul Interviului pentru Spectacola și DC News, Randi a vorbit despre copilăria sa, despre drumul spre succes, despre cum arată producția muzicală în România, despre principii, familie, motivație și dragoste. 

Cine este omul din spatele unui artist internațional și care sunt valorile care îl ghidează în viață, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 

Youtube video image

 

Andrei Ropcea s-a născut pe 23 mai 1983, în Pitești, România. De mic era pasionat de muzică și a început să studieze muzica încă din școala generală. A absolvit liceul de arte «Dinu Lipatti», unde a studiat fortepiano.

În 2005, cariera lui Randi a luat un curs ascendent. Odată cu formarea proiectului Morandi, împreună cu Marius Moga, a lansat hituri care le-au adus succesul atât în România, cât și în alte țări din Europa. Proiectul a fost unul de succes, băieții obținând performanțe marcante:

8 single-uri pe locul 1 (în topuri locale și internaționale)
2 milioane de copii ale albumului de debut (Reverse) vândute
2 nominalizări la MTV Europe Music Awards pentru cel mai bun debut (în 2005 și 2006)
Piesa „Angels” a fost cel mai downloadat produs digital în Rusia și Ucraina.
A urmat o perioadă productivă în care băieții de la Morandi au lansat 3 albume în 3 ani: „Reverse” în 2005, „Mind Fields” în 2006 și „N3XT” în 2007. Formația s-a bucurat de popularitate în peste 20 de țări datorită unor hituri ca "Beijo", "Falling Asleep", "Angels", "Save Me" sau "Colors". Au concertat mult în Europa de Est și au primit numeroase premii.

În 2014 Randi s-a lansat solo, cu piesa „Prietena ta”, care a devenit rapid numărul 1 în majoritatea topurilor muzicale. Au urmat piese de succes precum “Până vara viitoare”, “Visător” , “Dansăm” sau ”Ochii ăia verzi”, cumulând un total de peste 400 de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale.

Randi a câștigat numeroase premii și pe parcursul carierei solo, precum Viral Music Video by IceeFest & Cat Music („Prietena ta”), Best YouTube @MediaMusic Awards (Ochii ăia verzi) sau Premiul pentru excelență în muzică, la Romanian Fashion Awards 2017Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel