Mădălina Anea, actrița care intră în rolul Mariei Tănase, despre teatru, film și viața de artist. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Mădălina Anea, actrița care intră în rolul regretatei artiste Maria Tănase, vine la Interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 13:00, pentru a vorbi despre „filmul Maria Tănase”, despre cum a fost să filmeze alături de Lora în „Pup-o mă! 2. Mireasa Nebună”, dar și despre viața de artist în pandemie.

Mădălina Anea a devenit cunoscută publicului prin intermediul rolurilor din telenovele. Au urmat apoi roluri în producții de renume, în care tânăra actriță s-a remarcat, atât ca talent, cât și ca frumusețe. 

Tocmai frumusețea răpitoare i-a adus acum un rol pentru care este extrem de încântată, dar și emoționată. Tânăra actriță o readuce la viață pe regretata artistă Maria Tănase, într-un scurt metraj, despre care se crede că se va transforma într-o producție uriașă. 

 

Mădălina Anea este invitată în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță,  pentru a povesti despre cum a fost să o interpreteze pe Maria Tănase în filmul care spune povestea vieții regretatei artiste.

Youtube video image

 

 

 

 

Pe 22 Iunie se împlinesc 58 de ani de la moartea doamnei cântecului popular românesc.

Maria Tănase este numele de referință în istoria muzicii românești, o artistă care a reușit să ajungă la inimile publicului de toate vârstele și care a a avut o poveste de viață impresionantă. S-a stins din viață la doar 49 de ani, răpusă de cancer. În ultimele luni din viață, artista a continuat să cînte, în ciuda recomandărilor medicilor, care i-au interzis să mai urce pe scenă. 


Nicolae Iorga a numit-o „Pasărea măiastră” 

Viața Mariei Tănase întrece orice scenariu de film. A trăit o poveste de dragoste cu marele sculptor Constantin Brâncuși, pe care l-a cunoscut când avea 25 de ani. În anul 1957, marele artist se stinge din viață, lăsând o durere fără margini în sufletul Mariei Tănase. 


Cine este Mădălina Anea

Mădălina Anea s-a nascut la Iași. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I. L. Caragiale" în anul 2009 și încă din timpul facultății s-a implicat în numeroase proiecte studențești, a jucat în scurtmetraje, spoturi comerciale, piese de teatru radiofonic și lungmetraje de televiziune.
După ce a avut ocazia de a interpreta un rol mic alături de Roger Moore și Katie McGrath în producția de televiziune "A Princess for Christmas", tânăra actriță Mădălina Anea debutează pe marile ecrane în rolul unui personaj îndrăzneț și energic în comedia "Mamaia", alaturi de Stela Popescu. Au urmat apoi roluri în producții de succes, iar anul acesta are trei premiere de film, dintre care: „Maria Tănase”, „Pup-o mă! 2. Mireasa Nebună” și un thriller străin. 

 


Cum a reușit să intre în pielea personajului Maria Tănase, care sunt asemănările între cele două artiste, dar și care sunt lucrurile neștiute despre marea artistă pe care le vom afla din film, aflați sâmbătă, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel