Matthew Perry și-a îngrijorat fanii. Motivul pentru care „Chandler Bing” vorbea greoi și privea în gol în „Friends: Reunion”

Data actualizării: | Data publicării:

Zilele trecute, fanii serialului „Friends” au avut un motiv de sărbătoare. Protagoniștii seriei s-au reunit, după 17 ani de la terminarea ultimului sezon, într-un film de 1 oră și 45 de minute, în care spun povestea serialului care a făcut înconjurul lumii. 

Imediat după lansarea „Friends: Reunion”, fanii lui Matthew Perry și-au exprimat îngrijorarea după ce după ce au văzut interviul în care actorul vorbea destul de greoi, neclar, și privea adesea în gol.

 „Friends: Reunion” s-a filmat în luna aprilie a acestui an. Cei șase prieteni s-au reunit într-o discuție despre filmările serialului care i-a făcut celebri. 

Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer și Matt LeBlanc apar într-un film de 1 oră și 45 de minute, vorbind despre peripețiile din cei 10 ani de Friends.


După interviul în care Matthew Perry apare vorbind greoi, mulți fani s-au gândit că motivul pentru care acesta se afla în starea aceea ar avea legătură cu dependența de droguri cu care Perry s-a luptat ani de zile. Motivul este însă altul. 


Potrivit The Sun via New York Post,  actorul a suferit o procedură stomatologică înainte de a filma pentru reuniunea „Prietenii tăi”, iar aceasta ar fi cauza discursului greoi și ciudat al lui Matthew.

„Matthew s-a prezentat la reuniune [în aprilie], iar câțiva membri din echipa sa au povestit că starul a suferit o procedură dentară de urgență în acea zi”, a explicat o sursă despre incident. „Iar asta i-a afectat complet starea”. De asemenea, persoana respectivă a adăugat că „din ce am înțeles, Matthew avea dureri, ceea ce a provocat discursul neclar”.

„Evident, nimeni nu vrea să filmeze după o astfel de procedură, dar totul era programat. A fost un val imens de simpatie pentru Matthew, mai ales în ultimele zile, având în vedere modul în care oamenii au reacționat online. Matthew le-a spus celor din jurul său că nu a avut o recădere și că nu este nevoie să își facă griji”.


Matthew Perry a dus o luptă grea cu dependența de droguri. Actorul a fost internat într-o clinică de reabilitare în 1997, 2001 și 2011. 

 

Jennifer Aniston (Rachel) şi David Schwimmer (Ross) au fost aproape de a forma un cuplu în realitate

 

Jennifer Aniston şi David Schwimmer au fost aproape de a forma un cuplu în viaţa reală la începutul filmărilor la serialul "Friends", în cadrul căruia au interpretat legendarul cuplu Rachel şi Ross, au dezvăluit cei doi actori în emisiunea specială dedicată seriei, difuzată joi


 
"În primul sezon, am fost foarte atras de Jen", a mărturisit David Schwimmer în cadrul emisiunii care i-a reunit pe cei şase actori principali ai seriei, la care Jennifer Aniston a răspuns: "A fost reciproc". O atracţie care nu a scăpat celorlalţi actori, au dezvăluit Matthew Perry (Chandler) şi Courteney Cox (Monica).

"Dar a fost cam ca două nave care se intersectează, deoarece unul dintre noi era încă într-o relaţie", a explicat actorul new-yorkez. "Şi nu am trecut niciodată de ea. Am respectat asta", a adăugat el.

"Îmi amintesc că i-am spus lui David: ar fi cu adevărat păcat dacă atunci când ne-am săruta pentru prima dată, s-ar întâmpla la televizor", a povestit actriţa care a obţinut un premiu Emmy pentru interpretarea personajului Rachel în 2002.

"Şi bineînţeles, prima dată când ne-am sărutat a fost în această cafenea", de acum celebrul Central Perk, în al şaptelea episod din sezonul al doilea, a continuat Jennifer Aniston. "Aşa că ne-am investit afecţiunea şi dragostea în Ross şi Rachel", a explicat ea.

Emisiunea specială dedicată serialului "Friends", lansată online joi pe platformele HBO Max în Statele Unite şi Salto în Franţa, a reprezentat şi un prilej pentru alte glume, în special despre relaţia dintre Monica şi Chandler.

"Iniţial era planificat ca ei să facă sex la Londra", însă aceasta ar fi trebuit să fie "o poveste scurtă", a afirmat David Crane, unul dintre creatorii seriei, făcând referire la ultimul episod din sezonul 4, în care Monica şi Chandler ajung în acelaşi pat.

Însă reacţia publicului (seria a fost filmată în faţa spectatorilor), de exaltare timp de peste 20 de secunde în momentul în care Monica iese de sub cearşaf, i-a uimit pe scenarişti. "Ne-am dat seama că există probabil mai mult de valorificat şi că trebuie să fim atenţi", a afirmat Marta Kauffman, creatoare a serialului.

Într-o notă mai serioasă, Matthew Perry a povestit despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat în timpul filmărilor. "Am simţit că voi muri dacă nu vor râde", a declarat actorul despre spectatorii prezenţi în sală. "Şi asta nu este sănătos, e clar", a mai spus el.

"Nu ne-ai spus niciodată asta", a afirmat uimită Lisa Kudrow (Phoebe). "Am simţit asta în fiecare zi" de filmare, a insistat Perry, mult timp afectat de dependenţa de opiacee şi de alcool, despre care spune că acum este vindecat,



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel