Haddaway, copilărie dramatică. Și-a pierdut tatăl când avea doar 16 ani: "M-a făcut ceea ce sunt astăzi" / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Celebrul artist Haddaway a vorbit, în exclusivitate pentru Interviurile Spectacola și DC News, despre copilăria grea pe care a avut-o, dar și despre moartea tatălui său.

Nestor Alexander Haddaway s-a născut la 9 ianuarie 1965 și este un vocalist și muzician german născut în Trinidad Tobago. Acesta este cunoscut pentru single-ul său din 1993 "What is love", care a ajuns la numărul 1 în 14 țări. Mama lui era asistentă medicală, iar tatăl său biolog marin. Părinții lui s-au despărțit la începutul anilor 1970 și Haddaway a trăit mai întâi cu tatăl său în Europa și apoi cu mama sa în SUA, însă aceste schimbări au fost dificile pentru artist.

Haddaway a fost invitat în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță, unde a vorbit despre copilăria dificilă pe care a avut-o, dar și despre persoana care l-a influențat cel mai mult în viață și carieră.

"A fost dificil deoarece tatăl meu era biolog marin și lucra pentru o companie și ne mutam peste tot. Și îți faceai prieteni. Tocmai ți-ai făcut un nou prieten într-o țară nouă și trei luni sau două luni mai târziu, te muți. Pe atunci, ne mutam des și eram mereu într-o continuă schimbare, nu era timp pentru școlile normale, trebuia să înveți acasă sau mergeai la internat. Și asta a fost, adică, dacă mă uit în urmă, sunt foarte recunoscător că a fost dificil în copilărie. Dar astăzi, tatăl meu a fost cu siguranță acea persoană care m-a făcut ceea ce sunt astăzi. Așa că, Mulțumesc, tată!", a povestit Haddaway în EXCLUSIVITATE pentru Interviurile Spectacola.

Tatăl artistului s-a stins din viață pe când Haddaway avea doar 16 ani, însă lecțiile date de tatăl său până la acea vârstă l-au ajutat extrem de mult pe tot parcursul vieții și în formarea lui ca artist.

"Tatăl meu a fost acolo până la 16 ani, dar după 16 aniam fost sălbatic. 

Dar asta era disciplina. Dar asta a fost. Este o voce pe care o ai în cap, că ți se spune, nu face asta, nu face asta. Nu face asta. Fii atent la asta. Fii atent la asta. Fii atent că.. Ești deja programat. Știi deja asta. Dar încerci să negi asta. Încerci să spui, oh, nu, o pot face mai bine. Dar pe măsură ce îmbătrânești, are dreptate. Dar tu nu știi asta până nu ai trăit viața, până nu ai făcut greșelile și privești înapoi și spui, oh, la naiba, tatăl meu a avut dreptate. Oh, Doamne, avea dreptate. Asta face parte din viață.(..)  Am fost nebun. M-a liniștit. M-a făcut să studiez. M-a făcut să exersez. ", a mai spus Haddaway.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel