Ada Galeș, omul din spatele actorului. Despre teatru, film, afaceri în pandemie și acceptarea defectelor. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Ada Galeș, actriță și antreprenor
EXCLUSIV
Descriere foto: Ada Galeș, actriță și antreprenor

Ada Galeș, actrița care în 2016 a primit premiul UNITER pentru debut, vine la Interviurile Spectacola și DC News, miercuri, de la ora 19:00, pentru a spune povestea omului din spatele succesului profesional.

La 30 de ani, Ada Galeș bifează reușite în toate domeniile în care activează. 

În 2016, tânăra actriță a fost laureată a premiului UNITER pentru debut. Au urmat proiecte de succes, atât pe partea de teatru, cât și de film.

În pandemie, artista a fost cooptată în două proiecte mari:  ”Complet Necunoscuți”, în regia lui Octavian Strunilă – un remake după filmul record ”Perfetti Sconosciuti”, și  în filmul ”Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu, unde a jucat alături de Smiley

Tot în pandemie a început și o afacere cu lumânări parfumate, proiect cu care a reușit să obțină o investiție de 100.000 euro la Imperiul Leilor.


De asemenea, actrița este și consilier de dezvoltare personală și a creat o adevărată revoluție în mediul online, unde postează des imagini cu ea reale, în care își expune părți ale corpului de care nu e încântată, cum ar fi „colăceii” de pe abdomen sau imperfecțiuni ale corpului, încercând astfel să încurajeze oamenii să își accepte defectele și să se iubească așa cum sunt. 


Cum și-a găsit calea în viață Ada Galeș, ce o motivează și cum își dorește să schimbe lumea, aflați miercuri, de la ora 19:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel