Ada Galeș, omul din spatele actorului. Despre teatru, film, afaceri în pandemie și acceptarea defectelor. Interviurile Spectacola și DC News

Ada Galeș, actriță și antreprenor
EXCLUSIV
Descriere foto: Ada Galeș, actriță și antreprenor

Ada Galeș, actrița care în 2016 a primit premiul UNITER pentru debut, vine la Interviurile Spectacola și DC News, miercuri, de la ora 19:00, pentru a spune povestea omului din spatele succesului profesional.

La 30 de ani, Ada Galeș bifează reușite în toate domeniile în care activează. 

În 2016, tânăra actriță a fost laureată a premiului UNITER pentru debut. Au urmat proiecte de succes, atât pe partea de teatru, cât și de film.

În pandemie, artista a fost cooptată în două proiecte mari:  ”Complet Necunoscuți”, în regia lui Octavian Strunilă – un remake după filmul record ”Perfetti Sconosciuti”, și  în filmul ”Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu, unde a jucat alături de Smiley

Tot în pandemie a început și o afacere cu lumânări parfumate, proiect cu care a reușit să obțină o investiție de 100.000 euro la Imperiul Leilor.


De asemenea, actrița este și consilier de dezvoltare personală și a creat o adevărată revoluție în mediul online, unde postează des imagini cu ea reale, în care își expune părți ale corpului de care nu e încântată, cum ar fi „colăceii” de pe abdomen sau imperfecțiuni ale corpului, încercând astfel să încurajeze oamenii să își accepte defectele și să se iubească așa cum sunt. 


Cum și-a găsit calea în viață Ada Galeș, ce o motivează și cum își dorește să schimbe lumea, aflați miercuri, de la ora 19:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 26 mai, 13:22 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play