Friends: Jennifer Aniston (Rachel) şi David Schwimmer (Ross) au fost aproape de a forma un cuplu în realitate

Data publicării:
Jennifer Aniston (Rachel) şi David Schwimmer (Ross), captură foto Youtube
Descriere foto: Jennifer Aniston (Rachel) şi David Schwimmer (Ross), captură foto Youtube

Jennifer Aniston şi David Schwimmer au fost aproape de a forma un cuplu în viaţa reală la începutul filmărilor la serialul "Friends", în cadrul căruia au interpretat legendarul cuplu Rachel şi Ross, au dezvăluit cei doi actori în emisiunea specială dedicată seriei, difuzată joi

"În primul sezon, am fost foarte atras de Jen", a mărturisit David Schwimmer în cadrul emisiunii care i-a reunit pe cei şase actori principali ai seriei, la care Jennifer Aniston a răspuns: "A fost reciproc". O atracţie care nu a scăpat celorlalţi actori, au dezvăluit Matthew Perry (Chandler) şi Courteney Cox (Monica).

"Dar a fost cam ca două nave care se intersectează, deoarece unul dintre noi era încă într-o relaţie", a explicat actorul new-yorkez. "Şi nu am trecut niciodată de ea. Am respectat asta", a adăugat el.

"Îmi amintesc că i-am spus lui David: ar fi cu adevărat păcat dacă atunci când ne-am săruta pentru prima dată, s-ar întâmpla la televizor", a povestit actriţa care a obţinut un premiu Emmy pentru interpretarea personajului Rachel în 2002.

"Şi bineînţeles, prima dată când ne-am sărutat a fost în această cafenea", de acum celebrul Central Perk, în al şaptelea episod din sezonul al doilea, a continuat Jennifer Aniston. "Aşa că ne-am investit afecţiunea şi dragostea în Ross şi Rachel", a explicat ea.

Emisiunea specială dedicată serialului "Friends", lansată online joi pe platformele HBO Max în Statele Unite şi Salto în Franţa, a reprezentat şi un prilej pentru alte glume, în special despre relaţia dintre Monica şi Chandler.

"Iniţial era planificat ca ei să facă sex la Londra", însă aceasta ar fi trebuit să fie "o poveste scurtă", a afirmat David Crane, unul dintre creatorii seriei, făcând referire la ultimul episod din sezonul 4, în care Monica şi Chandler ajung în acelaşi pat.

Însă reacţia publicului (seria a fost filmată în faţa spectatorilor), de exaltare timp de peste 20 de secunde în momentul în care Monica iese de sub cearşaf, i-a uimit pe scenarişti. "Ne-am dat seama că există probabil mai mult de valorificat şi că trebuie să fim atenţi", a afirmat Marta Kauffman, creatoare a serialului.

Într-o notă mai serioasă, Matthew Perry a povestit despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat în timpul filmărilor. "Am simţit că voi muri dacă nu vor râde", a declarat actorul despre spectatorii prezenţi în sală. "Şi asta nu este sănătos, e clar", a mai spus el.

"Nu ne-ai spus niciodată asta", a afirmat uimită Lisa Kudrow (Phoebe). "Am simţit asta în fiecare zi" de filmare, a insistat Perry, mult timp afectat de dependenţa de opiacee şi de alcool, despre care spune că acum este vindecat, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel