„Nu rezonez cu minciuna, trădarea, neasumarea, lenea”. Ilinca Vandici, declarații fără perdea. Ce regrete are prezentatoarea TV

Data publicării:
Ilinca Vandici, foto Spectacola
Descriere foto: Ilinca Vandici, foto Spectacola

Ilinca Vandici a răspuns unor întrebări care dau de gândit multora. Despre ce regrete a vorbit vedeta.

Ilinca, ca orice om, are frici și lucrează cu ele de ceva vreme. Nu încearcă să le îndepărteze sau să le elimine complet, ci învață să le gestioneze corespunzător. Fricile noastre sunt emoții umane naturale, menite să ne protejeze și să ne țină în viață. Ele activează mecanismele de supraviețuire în fiecare dintre noi. Cea mai mare temere a lui Ilinca este teama de moarte, o frică profundă care ne însoțește pe toți.

„Neasumarea, lenea”

Ilinca spune că nu detestă pe nimeni, că e un sentiment pe care nu îl regăsește în istoricul său. Ea este mai puțin impresionată de minciună, trădare, neasumare, lene.

„Nu detest nimic la nimeni… Este un sentiment în care nu mă regăsesc. Fiecare om este așa cum este, cu bune sau mai puțin bune, cu capacitatea de a evolua sau nu, cu propriile experiențe de viață ce îi pot influența traiectoria. Fiecare e liber să fie așa cum vrea! Nu rezonez cu minciuna, trădarea, neasumarea, lenea.”, a punctat vedeta pentru Viva.

Fericirea, sănătatea copilului

Fericirea este un concept relativ și înseamnă lucruri diferite pentru fiecare persoană. Pentru Ilinca, fericirea este să-și vadă copilul bine.

„Fericirea e relativă și semnifică pentru fiecare altceva… Pentru mine, fericirea este să-mi văd copilul sănătos și fericit.”, a spus Ilinca, pentru Viva.

Vezi și: Ilinca Vandici, prima reacție, după vestea divorțului: „Am decis de comun acord să ne separăm”
Vezi și: Despărțire șoc în lumea mondenă! Ilinca Vandici și soțul ei și-au spus adio: „Am ales să locuim separat”
Vezi și: Ilinca Vandici, prima reacție după ce s-a speculat că s-a despărțit de soțul ei, Andrei Neacșu. Bărbatul ar fi făcut avansuri mai multor femei

Nu ar schimba nimic

Este o persoană recunoscătoare pentru tot ceea ce a primit de la Divinitate. Bineînțeles că se străduiește să mențină aceste atribute fizice și are grijă de corpul său, dar nu ar dori să schimbe nimic.

„Sunt un om mulțumit și recunoscător pentru ceea ce am primit de la Creator, bineînțeles că muncesc pentru a menține aceste atribute fizice și am grijă de corpul meu, însă nu aș schimba nimic…”, a mai răspuns vedeta.

Printre altele, Ilinca Vandici a mai menționat că apreciază la o femeie „Feminitatea, empatia, creativitatea”, în timp ce la un bărbat ar putea spune că evaluează „Inteligența, determinarea, loialitatea, puterea mentală”, potrivit Viva.

Vedeta este foarte adâncă în gânduri, spunând că unul dintre defectele sale este „Dorința de a vedea întotdeauna binele în oameni, chiar și acolo unde, poate, nu e cazul”, iar la întrebarea legată de o persoană pe care o disprețuiește, artista a spus scurt: „Nu am astfel de trăiri în bagajul meu emoțional”. 

Ea este o fire gânditoare și dorește să exprime recunoștința cât mai des. De aceea, dacă l-ar întâlni pe Creator i-ar spune: „Îți mulțumesc, Îți sunt recunoscătoare pentru tot!”

Trecutul l-a lăsat în urmă

Ea trăiește în prezent, nu în trecut.  Dacă există lucruri pe care le poate schimba, încearcă să o facă, dar în ceea ce privește anumite situații trecute în care nu mai poate interveni, le consideră doar experiențe de viață care o ajută să evolueze. Nu rămâne ancorată în acel trecut.

„Trăiesc în prezent, nu în trecut… dacă sunt lucruri pe care le pot schimba, încerc să fac asta, dar dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec doar la capitolul experiențe de viață care mă ajută să evoluez; în niciun caz nu rămân ancorată acolo, pentru că pierd clipa prezentă în care, da, pot face ceva diferit.”, a mai spus Ilinca pentru sursa precizată anterior.

Vezi și: Povestea de iubire neștiută dintre Liviu Vârciu și Ilinca Vandici. Abia acum s-a aflat: „O să ținem dragostea asta frumoasă pentru noi”

Vezi și: Ilinca Vandici, mesaj controversat după despărțirea de Andrei Neacșu: „Nu uita cât de frumos e...”

Vezi și: Ilinca Vandici își învață fiul valoarea banilor: „Nu îmi doresc să am un copil răsfățat, care să aibă totul de-a gata” VIDEO

Vezi și: Ilinca Vandici, prima apariție după anunțul divorțului. Vedeta a făcut furori la un eveniment monden: „Job-ul meu este acela de a vă face să vedeți viața mai frumoasă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel