Ilinca Vandici, mesaj controversat după despărțirea de Andrei Neacșu: „Nu uita cât de frumos e...”

Ilinca Vandici, foto Spectacola
Descriere foto: Ilinca Vandici, foto Spectacola

ilinca Vandici postează un mesaj controversat după o lună de la despărțirea de Andrei Neacșu.

Ilinca Vandici, celebra prezentatoare de la „Bravo, ai stil!” a postat un mesaj controversat pe internet. Diva este la o lună de despărțirea de fostul său partener, Andrei Neacșu, iar aceasta a fost destul de rezervată în privința situației. De asemenea, cu ocazia unui eveniment, vedeta a avut prima sa ieșire în public fără a fi într-o relație.

Dacă te simți pierdut...

Mesajul postat pe rețelele de socializare este privit ca fiind controversat deoarece privește un citat din Masaru Emoto, iar conținutul vine la o lună după despărțirea de partener.

'Dacă te simți pierdut, dezamăgit, confuz, slăbit, întoarce-te la tine, la cine ești tu, acum și aici, și când vei ajunge aici, te vei descoperi pe tine, ca pe o floare de lotus în plină înflorire, frumoasă și puternică, chiar dacă este într-un iaz noroios'- Masaru Emoto. Concluzia: trăiește in prezent și nu uita cât de frumos e sufletul tău!„, este mesajul postat pe Instagram de către Ilinca Vandici.

Am întrebat-o care ar fi cel mai scump accesoriu din garderoba, iar răspunsul vedetei a fost unul neașteptat

În cadrul unui interviu monden, echipa Spectacola a reușit să obțină un interviu cu Ilinca Vandici despre principiile sale când vine vorba despre cumpărături.

„Nu te gândi la sume fabuloase. Cred că o poșetă pe care o am de vreo 9 ani, dar care reprezintă o investiție. Nu sunt genul de om care cheltuie pur și simplu impulsiv sau irațional, sau din tot felul de stări interioare. Sunt omul care face cumpărături în mod conștient. De exemplu, gențile pe care le am, deși costă un pic mai mult decât o geantă pe care o găsim în mass market, sunt modele care bat proba timpului și care, uite, și acum, după 9 ani de zile, sunt actuale, sunt superbe, și mă pot bucura de ele”, a declarat Ilinca Vandici pentru Spectacola. 

Cum își educă fiul din punct de vedete financiar

Mai mult, prezentatoarea KanalD spune că încearcă să-i inspire și fiului său aceleași valori din punct de vedere financiar. La 6 ani, Zian știe valoarea banilor. 

„Am început deja munca, din punctul acesta de vedere, pentru că tot ce se construiește de când e mic, se vor vedea roadele pe măsură ce timpul va trece. În primul și în primul rând, știe că absolut tot ce facem în viața noastră, casa în care stăm, faptul că avem internet sau că ne uităm la televizor, sau că mâncăm la restaurant sau acasă, costă. Ele nu vin din cer, pur și simplu, ele nu ne sunt date că așa merităm noi și că așa trebuie să ne fie date, toate costă. În egală măsură, el știe că cu cât cheltuim mai mult, pe jucării, petreceri de copii, cu atât eu va trebui să stau mai mult la muncă, pentru a câștiga mai mulți bani. În egală măsură, de fiecare dată când mergem la cumpărături de jucării, pentru că da, îi face plăcere să facă asta, ne rezumăm la o mașinuță sau la un joc, și dacă își mai dorește încă ceva, mă  întreabă întotdeauna dacă avem bani și pentru al doilea, dacă e ok să cumpărăm și al doilea joc sau dacă lăsăm pe altă dată. Și asta mi se pare foarte important pentru că nu știm niciodată ce se poate întâmpla în viață, unul la mână. Doi la mână, nu îmi doresc să am un copil răsfățat, care să aibă totul de-a gata. Îmi doresc să își trăiască propria viață, propriile experiențe, nu vreau  să-l hiperprotejez, nu vreau să-l feresc de anumite lucruri care îl vor căli și îl vor construi: un om sănătos și vertebral, corect și puternic. Și atunci, partea asta financiară mi se pare foarte importantă. La care lucrăm, suntem într-o continuă muncă”, ne-a mai spus vedeta. 

Ilinca Vandici îi spune și „nu” fiului său

„Bineînțeles. A spune nu, dar într-un mod echilibrat, cu iubire și cu toleranță, este foarte sănătos pentru copii. Nu o spun eu, o spun specialiștii. Iar eu practic asta, exersez asta cu Zian. Limitele sunt foarte sănătoase, pentru că un copil crescut fără limite, nu pentru că ne dorim noi ceva, ci pentru că îi iubim prea mult, și atunci, normal că ne dorim să le oferim totul, să se bucure de tot. Dar limitele sunt foarte sănătoase, pentru că limitele acestea îl construiesc pe el ca om. Dacă nu impunem limite de la o vârstă fragedă, când va ajunge adolescent, nu va avea nicio limită, în nimic, pentru că nu cunoaște termenul acesta, nu cunoaște cum se simte. Nu cunoaște ce înseamnă. Pentru mine, cel puțin, e foarte important. Fac asta cu Zian: impunem limite sănătoase, spunem nu la tot felul de lucruri, la dulciuri, la încă 5 minute de stat în fața televizorului, la „vreau s ă mergem nu știu unde, vreau să cumpărăm nu știu ce, vreau să mă îmbrac cu o anumită haină, nu vreau să dorm acum”, a mai declarat artista pentru Spectacola. 

 

Poți viziona integral interviul aici: Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 29 iun 2023, 12:51 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience