Despărțire șoc în lumea mondenă! Ilinca Vandici și soțul ei și-au spus adio: „Am ales să locuim separat”

Data publicării:

Ilinca Vandici confirmă despărțirea de soțul ei, după mai multe speculații apărute în mediul online.

O nouă despărțire cutremură showbiz-ul românesc. Este vorba despre Ilinca Vandici și soțul ei, care formează un cuplu din 2016. Cei doi au împreună și un fiu, Zian, iar familia lor părea una greu de egalat. Nu doar aparențele întruchipau perfecțiunea relației lor, ci și declarațiile pe care frumoasa prezentatoare de la Kanal D le făcea mereu cu privire la relația cu soțul ei, Andrei Neacșu. Ba mai mult, aceasta spunea în urmă cu ceva timp faptul că ar fi în stare să-i ierte orice bărbatului, iubirea și conexiunea dintre ei doi fiind prea puternică pentru a fi stricată de o infidelitate. Așadar, când nimeni nu se aștepta la asta, Ilinca Vandici a oferit declarațiile care anunțau faptul că ea și soțul ei s-au despărțit deja de ceva timp, ba chiar și locuiesc separat. 

”Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit cancan

Mai mult, surse din apropierea cuplului au declarat pentru sursa citată faptul că cei doi și-au spus adio încă din iarnă, dar au păstrat totul într-un mare secret până acum, din speranța că lucrurile vor putea fi reparate. 

“Amândoi au stat triști și supărați în Mexic, nu au reușit să treacă peste probleme, oricât s-au străduit. Revelionul a fost la fel de anost, iar după aceea s-a produs ruptura”, spune surse, potrivit sursei citate. 

Citește și: Simona Pătruleasa, ritual de frumusețe, la 48 de ani „Eu fără astea nu funcționez, am frigiderul plin” / EXCLUSIV

„I-aș ierta absolut orice”

Chiar în urmă cu câteva luni înainte ca această veste șocantă să fie făcută publică, Ilinca Vandici declara în cadrul unui podcast faptul că ar putea să-i ierte orice soțului ei, inclusiv gesturile de infidelitate. Vedeta spunea pe atunci că Andrei, tatăl copilului ei, nu ar putea face nimic astfel încât ea să nu poată trece peste și, cu toate acestea, se pare că inevitabilul s-a produs, iar o încercare grea le-a pus relația sub semnul întrebării.

„I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care stau 10-15 minute și au plecat.

Trebuie să ai putere să faci asta. Degeaba o zic numai din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, mi-a dat rațiunea noastră ca și cuplu în acest moment și anume copilul.

N-am cum. Nu știu, omenește, ce-ar putea să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există. Andrei, nu te uita la podcastul ăsta, că asta înseamnă că ți-am dat undă liberă. Dar, ce credeți, nu, nu e disponibil. Fetelor, tot la mine se întoarce, orice-ar fi, oricând ar fi!”, declara Ilinca Vandici în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. 

Citește și: Legătura neștiută dintre Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani: „O iubesc!”

„Atunci aș renunța la partener”

Chiar dacă Ilinca Vandici recunoștea faptul că îi oferă toată libertatea din lume partenerului ei de viață, aceasta a dezvăluit însă pe atunci și factorul care ar face-o să încheie o relație imediat. 

„Nu îl trimit la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele prin parc. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și el momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!

Nu îi verific telefonul. Merg pe premisa că dacă vei căuta, mereu vei găsi. E imposibil să nu găsești măcar un like, ceva. Am foarte mare încredere în el, niciodată nu mi-a înșelat încrederea, am acces la telefonul lui, dar nu simt nevoia să îl verific. Mi s-ar părea un semn de neîncredere, și nu este cazul. El e super transparent, îmi răspunde mereu la telefon.

Nu aș ierta violența, asta m-ar face să pun capăt căsniciei. Nu accept asta niciodată. În plus, dacă aș simți că nu sunt respectată, aș renunța la partener.", a dezvăluit prezentatoarea TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel