Ilinca Vandici, prima apariție după anunțul divorțului. Vedeta a făcut furori la un eveniment monden: „Job-ul meu este acela de a vă face să vedeți viața mai frumoasă”

Data publicării:
Sursă foto? Instagram/ ilincavandici, Fotograf: Fotograf @danniculescu
Descriere foto: Sursă foto? Instagram/ ilincavandici, Fotograf: Fotograf @danniculescu

Ilinca Vandici a făcut furori la primul eveniment unde a venit în calitate de femeie singură. Cum a arătat diva la prima sa apariție fără partener. A întors capetele celor care au apreciat vestimentația îmbinată cu atitudinea corespunzătoare.

Ilinca Vandici, celebra prezentatoare de la „Bravo, ai stil!” a făcut furori la un eveniment monden. Aceasta a impresionat publicul prin vestimentația și atitudinea de care a dat dovadă. Cu toate acestea, vedeta și-a făcut și prima apariție publică fără partener, divorțând recent de fostul soț, Andrei Neacșu. Cu atitudinea sa hotărâtă, și așa cum ne-a și obișnuit pe toți prin aparițiile sale fabuloase, Ilinca a precizat mai multe detalii despre viața sa personală, deși a fost suficient de rezervată în contextul anunțării divorțului de fostul soț.

Este recunoscătoare pentru ceea ce are

Diva a vorbit despre viața ei din ultimul timp. Ea este mulțumită de contextul din prezent și spune că depune foarte mult efort în vederea împlinirii sale profesionale. Vedeta exprimă recunoștință și sentiment de gratitudine cu privire la tot ceea ce are în prezent.

„E foarte frumoasă. Agitată, cu multă muncă, proiecte frumoase pe care le am în desfășurare și cu satisfacții enorme, în urma muncii pe care o depun zilnic, dar și ușor agitată, să spun așa. Dar e foarte frumoasă. Și poate că deși muncesc extrem de mult și, poate, de multe ori nu mai găsesc timp pentru mine, și mi-aș dori asta, nu închei nicio zi fără să fiu recunoscătoare pentru tot ce am trăit în ziua respectivă, experiențe frumoase sau mai puțin frumoase, pentru că toate-s importante. Și cred că multe lucruri se întâmplă, mulți oameni suntem și foarte puțini se duc și mulțumesc, sunt recunoscători pentru ceea ce au.”, a spus vedeta pentru Cancan.

Vezi și: Ilinca Vandici, umilită de actuala iubită a soțului. Ce îi cere femeia, vedetei: „Ar fi amenințat-o că o face de râs”

A dat dovadă de putere într-un moment foarte dificil

Prezentatoarea a vorbit și despre un eveniment mai trist din viața acesteia, și anume momentul în care tatăl ei a decedat, iar profesia o îndemna la și mai multă muncă. Ca o femeie puternică, Ilinca a făcut fașă, după cum chiar aceasta spune, tuturor presiunilor vieții.

„Suntem profesioniști. Dar au fost foarte multe momente dificile în viața mea, am și povestit de unul dintre ele, care m-a marcat. Momentul când tatăl meu a murit și la trei zile trebuia să fiu la filmări, și am fost la filmări. Și am făcut față. Dar, uite, vezi, cumva cred că-i important faptul că reușesc să le aduc zâmbetul pe buze celor care mă urmăresc.

Și mi se pare că avem atât de multe griji zilnice, atât de multe probleme pe care trebuie să le rezolvăm, încât să vim și eu să vă împărtășesc din problemele mele când, de fapt, job-ul meu este acela de a vă face să vedeți viața mai frumoasă, să vă bucurați, să vă relaxați un pic, să râdeți, să glumiți, să învățați ceva nou… Mi se pare că nu se pupă! E în totală contradicție.”, a punctat prezentatoarea pentru Cancan.

Vezi și: Purtăm sau nu sandale cu ciorapi. Greșeala majoră făcută de Ilinca Vandici:„Piciorul ei aluneca mai mult decât era cazul și se vedea destul de inestetic”/ EXCLUSIV

O educație practică

De asemenea, vedeta a spus câteva cuvinte și despre mama sa care, potrivit acesteia, nu s-a purtat cu o afecțiune fără margini cu aceasta. Ilinca Vandici consideră că propria mamă a crescut-o cu un puternic simț al răspunderii, cu o educație mai mult axată pe pragmatism decât pe sentimentalism.

„Mama a fost genul care nu m-a periat mult, nu m-a lăudat mult, nu m-a ridicat pe un piedestal și m-a lăsat acolo să am senzația că sunt cea mai tare. A fost genu de mamă cu picioarele pe pământ, care a știut să mă facă responsabilă, care a știut să-mi explice ce înseamnă să ai un loc de muncă și mi-a insuflat tot ce înseamnă partea asta de a fi eu, la rândul meu, mamă, și, da, bineînțeles că-mi spune că sunt frumoasă.”, a mai spus Ilinca, confrom Cancan.

Vezi și: Ilinca Vandici, prima reacție, după vestea divorțului: „Am decis de comun acord să ne separăm”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel