Ilinca Vandici, prima reacție, după vestea divorțului: „Am decis de comun acord să ne separăm”

Data publicării:
Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Ilinca Vandici a făcut prima postare pe rețelele de socializare, după vestea divorțului.

Ilinca Vandici și soțul ei divorțează, veste ce a venit ca un trăsnet pentru toată comunitatea vedetei, dar și pentru apropiații acesteia, care știau că cei doi se înțeleg de minune. Recent, prezentatoarea de la Kanal D făcea o serie de declarații prin care dădea de înțeles faptul că legătura dintre ea și Andrei Neacșu nu se va rupe niciodată, întrucât femeia ar fi în stare să treacă peste orice, în numele iubirii. Se pare însă că inevitabilul s-a produs, iar anumite motive au dus la divorț, moment extrem de greu de gestionat de Ilinca Vandici. În acest sens, vedeta a avut și prima reacție pe rețelele de socializare, unde le-a confirmat fanilor toate zvonurile care circulau în ultima vreme în mediul online. 

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioada grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță.
Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!

Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru!”, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

VEZI și: Ilinca Vandici, imagini de senzația din sala de fitness. Așa se mentine celebra prezentatoare în formă / VIDEO

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial)

„I-aș ierta absolut orice”

Nu în urmă cu mult timp, Ilinca Vandici făcea declarațiile care au pus toată țara pe jar. Vedeta spunea pe atunci faptul că ar putea să-i ierte orice infidelitate soțului ei, acest motiv nereprezentând un motiv real de divorț.

„I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care stau 10-15 minute și au plecat.

Trebuie să ai putere să faci asta. Degeaba o zic numai din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, mi-a dat rațiunea noastră ca și cuplu în acest moment și anume copilul.

N-am cum. Nu știu, omenește, ce-ar putea să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există. Andrei, nu te uita la podcastul ăsta, că asta înseamnă că ți-am dat undă liberă. Dar, ce credeți, nu, nu e disponibil. Fetelor, tot la mine se întoarce, orice-ar fi, oricând ar fi!”, declara Ilinca Vandici în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. 

Citește și: Ilinca Vandici, transformare radicală. Cum arăta vedeta la începutul carierei: „N-am avut kilograme multe în plus decât în momentul în care am fost însărcinată”

„Nu îl trimit la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului”

Declarațiile nu s-au oprit aici. Vedeta a continuat pe atunci să-și uimească publicul și să spună cum Andrei Neacșu, fostul soț, nu avea niciun fel de atribuție ce ține de casă sau de creșterea copilului. Bărbatul trebuie să fie „bărbat”, spunea Ilinca Vandici, care îi oferea libertate deplină partenerului ei de viață.

„Nu îl trimit la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele prin parc. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și el momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!

Nu îi verific telefonul. Merg pe premisa că dacă vei căuta, mereu vei găsi. E imposibil să nu găsești măcar un like, ceva. Am foarte mare încredere în el, niciodată nu mi-a înșelat încrederea, am acces la telefonul lui, dar nu simt nevoia să îl verific. Mi s-ar părea un semn de neîncredere, și nu este cazul. El e super transparent, îmi răspunde mereu la telefon.

Nu aș ierta violența, asta m-ar face să pun capăt căsniciei. Nu accept asta niciodată. În plus, dacă aș simți că nu sunt respectată, aș renunța la partener.", a dezvăluit prezentatoarea TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel