Ilinca Vandici, prima reacție după ce s-a speculat că s-a despărțit de soțul ei, Andrei Neacșu. Bărbatul ar fi făcut avansuri mai multor femei

Data publicării:

Ilinca Vandici a avut prima reacție, după zvonul divorțului.

În ultimele zile, în presa mondenă au apărut zvonuri conform cărora Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, s-ar fi despărțit. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu o lună, iar bărbatul ar fi plecat  deja din căminul conjugal, potrivit impact.ro

Ilinca Vandici, prima reacție după ce s-a speculat că s-a despărțit de soțul ei, Andrei Neacșu

Potrivit speculațiilor apărute, ruptura dintre ei s-ar fi produs după ce Andrei Neacșu ar fi făcut avansuri mai multor femei frumoase, pe rețelele de socializare. Acum, prezentatoarea TV contrazice aceste zvonuri și a postat pe Instagram un clip în care apare și soțul ei. În imaginile surprinse de Ilinca Vandici apare și Andrei Neacșu, care se joacă alături de fiul lor. 

Ilinca Vandici: I-aș ierta absolut orice

Ilinca Vandici a făcut o serie de declarații controversate în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici, dar și în emisiunea moderată de Denise Rifai. Prezentatoarea TV a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, despre care a afirmat că i-ar ierta orice. Mai mult, aceasta a declarat că soțul ei e „șmecher”, că nu merge la cumpărături și nici nu schimbă scutece. În schimb, își permite să-i cumpere o mașină de 100 000 de euro și se va ocupa să-l ducă pe fiul lor „la femei”. Ea a susținut că familia ei este extrem de importantă pentru ea și că nici măcar infidelitatea soțului nu ar putea strica relația lor. 

„I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care stau 10-15 minute și au plecat.

Trebuie să ai putere să faci asta. Degeaba o zic numai din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, mi-a dat rațiunea noastră ca și cuplu în acest moment și anume copilul.

N-am cum. Nu știu, omenește, ce-ar putea să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există. Andrei, nu te uita la podcastul ăsta, că asta înseamnă că ți-am dat undă liberă. Dar, ce credeți, nu, nu e disponibil. Fetelor, tot la mine se întoarce, orice-ar fi, oricând ar fi!”, declara Ilinca Vandici în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. 


Ilinca Vandici: „Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele prin parc. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și el momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a declarat Ilinca Vandici, în trecut.

”El e super transparent, îmi răspunde mereu la telefon”

Ulterior, Ilinca Vandici a recunoscut că nu ar ierta niciodată violența.

"Nu îi verific telefonul. Merg pe premisa că dacă vei căuta, mereu vei găsi. E imposibil să nu găsești măcar un like, ceva. Am foarte mare încredere în el, niciodată nu mi-a înșelat încrederea, am acces la telefonul lui, dar nu simt nevoia să îl verific. Mi s-ar părea un semn de neîncredere, și nu este cazul. El e super transparent, îmi răspunde mereu la telefon.

Nu aș ierta violența, asta m-ar face să pun capăt căsniciei. Nu accept asta niciodată. În plus, dacă aș simți că nu sunt respectată, aș renunța la partener.", a dezvăluit prezentatoarea TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel