Povestea de iubire neștiută dintre Liviu Vârciu și Ilinca Vandici. Abia acum s-a aflat: „O să ținem dragostea asta frumoasă pentru noi”

Data publicării:
Sursa foto: Liviu Vârciu și Ilinca Vandici, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Vârciu și Ilinca Vandici, instagram/ colaj foto Spectacola

Liviu Vârciu și Ilinca Vandici au făcut parte din același proiect, în vara anului 2014. La vremea respectivă, s-a speculat că între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste. 

Liviu Vârciu și Ilinca Vandici se numără printre cei mai apreciați prezentatori de televiziune. În vara anului 2014, cei doi au făcut parte din același proiect, numit  „O iubire de o vară”. La vremea respectivă, s-a speculat că între cei doi există o relație mai apropiată, formând chiar un cuplu. 

Povestea de iubire neștiută dintre Liviu Vârciu și Ilinca Vandici

Liviu Vârciu nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Acest lucru s-a întâmplat și atunci când a fost întrebat despre colega sa, Ilinca Vandici. Prezentatorul a recunoscut că este îndrăgostit de Ilinca Vandici, însă preciza că va fi foarte discret în ceea ce privește relația lor și va ține totul doar pentru ei, departe de ochii curioșilor. 

„Da, sunt îndrăgostit. De viață sunt îndrăgostit. De zilele acestea frumoase pe care le am de vreo săptămână. De Dumnezeu pentru că a făcut cumva să fie bine. Sunt îndrăgostit de Ilinca Vandici. 

Ilinca e frumoasă, ai fi nebun sau homosexual să nu fii îndrăgostit de o asemenea femeie. Dacă vreodată din prietenie o să iasă o dragoste frumoasă, eu nu o să o pun relația noastră la televizor. Suntem maturi și o să ținem dragostea asta frumoasă pentru noi, dacă vă fi ceva intre noi”, spunea cântărețul în 2014.

Și Ilinca Vandici a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegului său. Întrebată dacă formează un cuplu cu Liviu Vârciu, vedeta a negat acest lucru, spunând că nu se pierde cu firea, mai ales că sunt foarte mulți bărbați care își exprimă admirația față de ea. 

Care a fost reacția Ilincă Vandici, la declarația de dragoste făcute de Liviu Vârciu

„Liviu e sincer, corect, deschis, de asta îl admir mult! E flatant ce a zis! Dacă e să ne facem declarații de dragoste, o facem în particular. Nu e primul bărbat care îmi spune că este îndrăgostit de mine. Eu sunt celebră, nu mă pierd cu firea. Eu și Liviu nu avem o relație”

Cu toate astea, Ilinca Vandici nu a exclus faptul că s-ar putea înfiripa o poveste de dragoste între ea și Liviu Vârciu. 

„Nu am de unde să știu ce se va întâmpla. Ce e scris acolo Sus, asta se întâmplă”, potrivit Wowbiz.

Ilinca Vandici este în curs de divorț

Ilinca Vandici și soțul ei au decis să o ia pe drumuri separate. Prezentatoarea de la Kanal D făcea o serie de declarații prin care dădea de înțeles faptul că legătura dintre ea și Andrei Neacșu nu se va rupe niciodată, întrucât femeia ar fi în stare să treacă peste orice, în numele iubirii. Se pare însă că inevitabilul s-a produs, iar anumite motive au dus la divorț, moment extrem de greu de gestionat de Ilinca Vandici. În acest sens, vedeta a avut și prima reacție pe rețelele de socializare, unde le-a confirmat fanilor toate zvonurile care circulau în ultima vreme în mediul online. 

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioada grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță.
Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!

Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru!”, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel