Ilinca Vandici a mărturisit ce meserie ar fi avut dacă nu devenea cunoscută. Cum și-ar fi imaginat viitorul

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Ilinca Vandici

Ilinca Vandici ar fi avut o cu totul altă meserie dacă nu intra în televiziune. Aflați pentru ce s-a pregătit ea profesional și cum a depășit unul dintre cele mai mari complexe ale ei: imaginea de sine.

Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit, cu ocazia unui interviu, ce meserie ar fi practicat, dacă nu devenea celebră. Ilinca este o vedetă foarte ambițioasă care a muncit din greu pentru a își construi imaginea. Ea s-a remarcat în urma unor concursuri în modă, lucru care a atras popularitatea imaginii sale. Mai târziu, ea și-a făcut intrarea în presă și televiziune, primind ulterior multiple premii în industrie. În ziua de azi, Ilinca se bucură de o bază solidă de fani, mai ales că are două emisiuni foarte cunoscute, una pe micile ecrane , iar cealaltă pe internet, acolo unde are un podcast.

Vezi și: Calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul iubit al Ilincăi Vandici: „De asta am atât de multe cerințe”. Vedeta a divorțat recent de Andrei Neacșu

Vezi și: Ilinca Vandici prezintă bărbatul ideal și „vindecat”. Vârsta nu mai contează așa mult: „Imediat trecem și peste bariera aspectului fizic”

Vezi și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu țin legătura, după divorț, de dragul copilului: „Nu-l vom priva de asta niciodată”

Ce alte talente o recomandau

Cu toate acestea, dacă Ilinca nu ar fi urmărit cariera actuală, mulți fani s-ar întreba ce s-ar fi ales de ea, mai ales că s-au putut observa multiple talente de care a dat dovadă. La această întrebare prezentatoarea vine cu răspunsul:

„Am făcut liceul pedagogic, mă pregăteam să devin educator, învățător sau profesor, dar iată că în viața mea a intervenit televiziunea. Am fost întotdeauna artistă. Iubeam să cânt, să dansez, am vrut la un moment dat să mă fac actriță, datorită serialelor și telenovelelor pe care le urmăream.” , a mărturisit Ilinca Vandici, pentru playtech.ro.

Vezi și: Cât de des gătește Ilinca Vandici: „Fac și ciorbă, și deserturi, friptură”. Vedeta se laudă cu aptitudini uimitoare în bucătărie

Vezi și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, pentru prima dată împreună, după ce au divorțat. Unde s-au întâlnit cei doi

Vezi și: Cancerul i-a răpit cea mai dragă persoană. Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri dureroase: „A murit lângă mine. M-a așteptat”

Nu credea că e frumoasă

Iar ea a continuat, spunând că, deși profesează în televiziune, mulți ani nu a avut încredere de sine, considerând că nu este tocmai frumoasă. Nefiind conștientă de această calitate, vedeta dezvăluie că nu știa cum să primească complimentele.

„Eu, mulți ani de zile am avut probleme cu încrederea în mine, nu conștientizam că sunt o femeie frumoasă. Știam că sunt o femeie drăguță, simpatică și cam atât. Așadar, mulți ani nu am știut să primesc complimente.”, a mai spus vedeta, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Andrei Neacșu, surprins în brațele unei brunete focoase. Cum arată tânără care i-a luat locul Ilincăi Vandici

Vezi și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea TV: „Așa cum este normal să se întâmple”

Vezi și: „Nu rezonez cu minciuna, trădarea, neasumarea, lenea”. Ilinca Vandici, declarații fără perdea. Ce regrete are prezentatoarea TV

Cu toate că nu s-a mai făcut profesoară, Ilinca Vandici nu pare foarte deranjată de acest aspect. Având o carieră de succes, vedeta demonstrează cum viitorul pregătește cele mai neașteptate întorsături. Ea nu este singura celebritate care a avut parte de un astfel de destin. Showbizul românesc este plin de exemple asemănătoare care demonstrează că „socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg”, mai ales când vine vorba de viitorul îndepărtat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel