Calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul iubit al Ilincăi Vandici: „De asta am atât de multe cerințe”. Vedeta a divorțat recent de Andrei Neacșu

Data publicării:
Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

 Ilinca Vandici a enumerat toate calitățile pe care trebuie să le dețină viitorul ei partener de viață.

Ilinca Vandici mai crede în dragoste, chiar dacă a suferit enorm după despărțirea de fostul soț, Andrei Neacșu. Cei doi au împreună un copil și aveau până de curând și căsnicia care păra cel puțin perfectă. Cu toate acestea, se pare că sentimentele bărbatului pentru frumoasa prezentatoare s-au consumat, astfel încât cei doi au decis să pună capăt mariajului. Acum, la câteva săptămâni de la despărțire, vedeta vorbește despre calitățile pe care ar trebui să le aibă viitorul partener care își dorește să o cucerească. Așadar, există o listă lungă de criterii, semn că Ilinca este destul de selectivă, pe plan amoros.

“Ar trebui să fie un bărbat matur, evoluat spiritual. Ar trebui să fie un bărbat care are copilul interior vindecat, ar trebui să fie un bărbat aflat într-o continuă dezvoltare, informare și creștere. Ar trebui să fie un om pe care să îl admir, de la care să am lucruri de învățat, care să mă susțină în tot ceea ce înseamnă cariera, care să mă înțeleagă, care să mă iubească necondiționat. Și lista poate continua!”, a spus Ilinca Vandici, potrivit ego.

Citește și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu țin legătura, după divorț, de dragul copilului: „Nu-l vom priva de asta niciodată”

Caută la partenerul de lângă ea propriile calități

Chiar dacă lista făcută de Ilinca Vandici pare a fi departe de a putea fi îndeplinită prea curând, vedeta spune că este una realistă, întrucât își dorește ca partenerul de viață să aibă aceleași principii de viața ca și ea.

“Da, dar nu imposibil! Nu cred că imposibil! În toate lucrurile pe care mi le doresc de la oamenii care sunt lângă mine, nu neapărat de la un bărbat, mă regăsesc eu! Am pornit, cumva, de la mine pentru criteriile acestea pe care le am pentru ei. M-am uitat la mine, m-am gândit la mine, am pus pe listă cum sunt eu. Am zis: “OK, înseamnă că și oamenii din jurul meu ar trebui să fie pe aceeași frecvență și vibrație cu mine!” Atunci, de asta și am atât de multe cerințe”, a continuat ea.

Te-ar putea interesa și: Cât de des gătește Ilinca Vandici: „Fac și ciorbă, și deserturi, friptură”. Vedeta se laudă cu aptitudini uimitoare în bucătărie

Aspectul fizic este important

Totuși, chiar dacă latura spirituală este cea mai importantă, Ilinca Vandici nu se abate nici de a aspectul fizic. Vedeta este extrem de sinceră și recunoaște că prima dată admiră la un bărbat frumusețea exterioară, iar abia mai apoi sufletul. Așadar, viitorul iubit al Ilincăi Vandici trebuie să aibă un pachet complet de calități, pentru a ajunge la inima frumoasei prezentatoare.

“Din punctul meu de vedere, OK, ambalajul este foarte important. La prima vedere te îndrăgostești de un om pentru că îl vezi cum arată. Nu putem să zicem: “Te-am văzut, îmi place sufletul tău, m-am îndrăgostit de tine!”. Te-am văzut, îmi place! Doar că ambalajul poate să fie îmbunătățit și înfrumusețat.”, a mai spus aceasta, pentru sursa citată.

VEZI și: Cancerul i-a răpit cea mai dragă persoană. Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri dureroase: „A murit lângă mine. M-a așteptat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel