Ilinca Vandici prezintă bărbatul ideal și „vindecat”. Vârsta nu mai contează așa mult: „Imediat trecem și peste bariera aspectului fizic”

Sursă foto: Instagram/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a dezvăluit care sunt trăsăturile ideale ale partenerului de vis. Ea pune accentul pe calități unice, care nu au fost atât de des mențioante. De asemenea, în ziua de azi, ea spune că vârsta nu mai e atât de relevantă.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, iar în ultimul timp, ea a devenit virală și pentru podcasturile pe care le are cu mai multe celebrități din România. Ea a câștigat, în tinerețe, un premiu prin care a primit o formare profesională în jurnalism, modalitate prin care a și intrat în televiziune. Ea a făcut parte din echipa Kanal D încă din 2007, de la înființare, iar acum prezintă emisiunea de modă „Bravo, ai stil!”. A fost căsătorită pentru mulți ani, iar de curând, a decis că îi este mai bine singură. 

Cum arată bărbatul ideal

Cu ocazia unui interviu, vedeta a mărturisit care sunt valorile și trăsăturile pe care ar trebui să le aibă partenerul ideal. Respectivul ar trebui să fie un om matur, spiritual, evoluat și care nu este urmărit de traumele din copilărie. Astfel, Ilinca Vandici și-ar dori pe cineva care este asumat, mai ales față de propriul sine.

“Ar trebui să fie un bărbat matur, evoluat spiritual. Ar trebui să fie un bărbat care are copilul interior vindecat, ar trebui să fie un bărbat aflat într-o continuă dezvoltare, informare și creștere. Ar trebui să fie un om pe care să îl admir, de la care să am lucruri de învățat, care să mă susțină în tot ceea ce înseamnă cariera, care să mă înțeleagă, care să mă iubească necondiționat. Și lista poate continua!”, a spus Ilinca Vandici, pentru Ego.

Are pretenții și de la cei din jurul său

Totodată, Ilinca a spus câteva detalii și despre calitățile pe care le dorește la oamenii din jurul său, arătând că vedeta are standarde înalte pentru cei care sunt în anturajul acesteia.

“Da, dar nu imposibil! Nu cred că imposibil! În toate lucrurile pe care mi le doresc de la oamenii care sunt lângă mine, nu neapărat de la un bărbat, mă regăsesc eu! Am pornit, cumva, de la mine pentru criteriile acestea pe care le am pentru ei. M-am uitat la mine, m-am gândit la mine, am pus pe listă cum sunt eu. Am zis: “OK, înseamnă că și oamenii din jurul meu ar trebui să fie pe aceeași frecvență și vibrație cu mine!” Atunci, de asta și am atât de multe cerințe”, a mai punctat vedeta, conform sursei precizate.

Diferența de vârstă nu mai contează

De asemenea, Ilinca a mai precizat că nu mai contează atât de mult vârsta, cel puțin nu în ziua de azi. Ea pune accentul pe oamenii care sunt atât de diverși în pofida faptului că ar avea, sau nu, o vârstă înaintată.

“Iarăși, când vorbim de femei, noi știm să ne punem în valoare, cum să arătăm frumos, cum să ne facem un make-up frumos, cum să ne coafăm, aranjăm și așa mai departe. Atunci, imediat trecem și peste bariera aspectului fizic! După care, abia de aici vine călătoria, acesta este punctul de pornire. Cred că orice înseamnă o relație interumană, fie că vorbim despre un bărbat și o femeie sau despre oameni, pur și simplu, prietenii sau business, se construiește în fiecare zi. Ea nu este de la Dumnezeu și o lăsăm așa! O relație, în permanență, se construiește! Într-o relație evoluăm împreună, creștem împreună, învățăm împreună și încercăm să îmbunătățim, fiecare, de la sine, ceea ce este necesar astfel încât lucrurile să funcționeze. Revenind la un răspuns cât se poate de scurt, nu cred că mai contează aceste detalii în 2023 – 2024. (n.r. vârsta, înălțimea, greutatea).

Vârsta, de asemenea, nu mi se pare că are importanță. Am cunoscut oameni până în 30 de ani care sunt extrem de dezvoltați din punct de vedere intelectual, spiritual, emotional și care, de multe ori, le pot da lecții celor de 40 de ani, fie că vorbim de bărbați sau de femei. Cred că ține de modalitatea în care am crescut, de modul în care noi ne cunoaștem și am ajuns să ne cunoaștem, de nivelul pe care ni-l dorim de la propria persoană, de ceea ce vrem să lăsăm în urmă. E un cumul de factori care te ajută să ajungi în punctul respectiv, poți să ajungi la 25 de ani, la 30, la 35 sau la 40! Cred că vârsta nu mai contează astăzi!”, a mai spus ea, potrivit sursei precizate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 01 sep 2023, 18:27 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience