Ilinca Vandici și Andrei Neacșu țin legătura, după divorț, de dragul copilului: „Nu-l vom priva de asta niciodată”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Ilinca Vandici a dezvăluit cum colaborează cu fostul soț, după divorț, în ceea ce privește creșterea copilului.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au hotărât să meargă pe drumuri separate în urmă cu câteva luni. Divorțul celor doi a venit ca un șoc pentru toți fanii și apropiații vedetei, care știau că aceștia au căsnicia ideală. De foarte multe ori, în diferite interviuri, Ilinca avea doar cuvine de laudă la adresa partenerului de viață, pe care nu-l împovăra niciodată cu treburi casnice sau cu chestiuni ce privesc creșterea copilului. Așadar, chiar dacă vedeta părea că îi oferă soțului ei toată libertatea de care are nevoie un bărbat, în cele din urmă, acesta ar fi fost infidel, lucru care ar fi provocat divorțul.

Totuși, aceștia trebuie să țină legătura de dragul copilului lor, în vârstă de 6 ani, care nu trebuie să simtă nici lipsa prezenței materne, dar nici paterne, spune Ilinca Vandici.

„Nu cred că ar trebui să existe subiecte tabu (n.red.: în familie). Nu cred că părerea mamei ar trebui să fie adevărul absolut. Copilul trebuie să știe că aceea este experiența mamei, sau a tatălui, bineînțeles, dar că el poate să-și creeze propria experiență. (…) Zian știe că eu sunt acolo pentru el orice s-ar întâmpla. Știe că poate să mă întrerupă din orice fac. Îi răspund, îl ascult activ, am grijă de el și de dezvoltarea lui în sensul ăsta. Îmi doresc să fim foarte buni prieteni. De orice situație grea s-ar lovi, vreau să mă asigur că va veni la mine. Nu-l voi judeca, nu-l voi certa, nu-l voi critica. Voi fi părintele care îl susține, îl înțelege, care încearcă să-i dea sfaturi. E foarte sănătos să comunicăm. Comunicarea cred că e cheia în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea copiilor noștri”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit unica.

Citește și: Cât de des gătește Ilinca Vandici: „Fac și ciorbă, și deserturi, friptură”. Vedeta se laudă cu aptitudini uimitoare în bucătărie

„Ne dăm interesul foarte tare”

Așadar, chiar dacă bărbatul a părăsit de ceva vreme locuința în care a locuit până în prezent alături de frumoasa vedetă, cei doi se pare că se întâlnesc extrem de des, astfel încât copilul să crească cât mai armonios și fericit. Chiar dacă în foarte multe cupluri există extrem de multe neînțelegeri după divorț, în privința creșterii copiilor, Ilinca Vandici spune că, în cazul lor, scopul comun este același: acela de a-i crea lui Zian o viață cât mai fericită. 

„Fiecare ne aducem aportul atât cât putem și cât considerăm de mult. Cred că e foarte important ca Zian să aibă echilibru, parte feminină și masculină încorporate în dezvoltarea și în educația lui. Nu-l vom priva de asta niciodată. Ne dăm interesul foarte tare, suntem alături de el. Modalitatea în care l-am crescut a fost cu foarte multă atenție, dragoste și afecțiune în permanență”, a declarat Ilinca Vandici pentru sursa citată anterior.

VEZI și: Cancerul i-a răpit cea mai dragă persoană. Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri dureroase: „A murit lângă mine. M-a așteptat”

Andrei Neacșu îi susține părerile Ilincăi Vandici

Și, pentru că cel mic își petrece cea mai mare parte din timp alături de mama sa, tot vedeta este și cea care îi insuflă cele mai multe valori și principii. Totuși, nimeni nu are nimic împotriva acestui lucru, spune diva

„Părerile sunt cam aceleași, zic eu extrem de sănătoase. El, fiind foarte mult timp cu mine, reacționează la acest tip de comportament. Și atunci toată lumea e setată pe aceeași lungime de undă”, a mai declarat Ilinca Vandici, pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 sep 2023, 11:14 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience