Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea TV: „Așa cum este normal să se întâmple”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu sunt din nou două persoane singure, după ce au divorțat oficial. 

Divorțul dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu a venit ca un șoc. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să ajungă la o asemenea decizie, în ciuda declarațiilor pe care vedeta de la Kanal D le-a făcut în cadrul unei emisiuni. Acum, chiar prezentatoarea TV  a fost cea care a anunțat divorțul oficial de soțul ei. 

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial

Ilinca Vandici a mărturisit că divorțul a avut loc în urmă cu ceva timp și că totul s-a întâmplat fix așa cum trebuia să se întâmple. 

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cat se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.

Ilinca Vandici: „Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie”

În primăvara acestui an, Ilinca Vandici a anunțat că ea și Andrei Neacșu nu mai formează o familie, însă vor rămâne în relații bune pentru fiul lor, Zian. 

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a spus atunci Ilinca Vandici pentru WOWbiz.

Nu ar schimba nimic

Este o persoană recunoscătoare pentru tot ceea ce a primit de la Divinitate. Bineînțeles că se străduiește să mențină aceste atribute fizice și are grijă de corpul său, dar nu ar dori să schimbe nimic.

„Sunt un om mulțumit și recunoscător pentru ceea ce am primit de la Creator, bineînțeles că muncesc pentru a menține aceste atribute fizice și am grijă de corpul meu, însă nu aș schimba nimic…”, a mai răspuns vedeta.

Printre altele, Ilinca Vandici a mai menționat că apreciază la o femeie „Feminitatea, empatia, creativitatea”, în timp ce la un bărbat ar putea spune că evaluează „Inteligența, determinarea, loialitatea, puterea mentală”, potrivit Viva.

Vedeta este foarte adâncă în gânduri, spunând că unul dintre defectele sale este „Dorința de a vedea întotdeauna binele în oameni, chiar și acolo unde, poate, nu e cazul”, iar la întrebarea legată de o persoană pe care o disprețuiește, artista a spus scurt: „Nu am astfel de trăiri în bagajul meu emoțional”. 

Ea este o fire gânditoare și dorește să exprime recunoștința cât mai des. De aceea, dacă l-ar întâlni pe Creator i-ar spune: „Îți mulțumesc, Îți sunt recunoscătoare pentru tot!”

Trecutul l-a lăsat în urmă

Ea trăiește în prezent, nu în trecut.  Dacă există lucruri pe care le poate schimba, încearcă să o facă, dar în ceea ce privește anumite situații trecute în care nu mai poate interveni, le consideră doar experiențe de viață care o ajută să evolueze. Nu rămâne ancorată în acel trecut.

„Trăiesc în prezent, nu în trecut… dacă sunt lucruri pe care le pot schimba, încerc să fac asta, dar dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec doar la capitolul experiențe de viață care mă ajută să evoluez; în niciun caz nu rămân ancorată acolo, pentru că pierd clipa prezentă în care, da, pot face ceva diferit.”, a mai spus Ilinca pentru sursa precizată anterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel