Cancerul i-a răpit cea mai dragă persoană. Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri dureroase: „A murit lângă mine. M-a așteptat”

Data publicării:
Sursa foto: Ilinca Vandici, captură TV/ kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Ilinca Vandici, captură TV/ kanal D

Ilinca Vandici și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. 

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că vedeta a trecut prin momente grele de-a lungul timpului. Recent, Ilinca Vandici și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei.

 Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri dureroase

Vedeta Kanal D recunoaște că a avut un șoc când tatăl său s-a stins din viață. Bărbatul a fost răpus de cancer, o boală nemiloasă. Ilinca Vandici a mărturisit că a făcut tot posibilul să-și salveze părintele, însă niciun tratament nu a dat rezultate. Totodată, prezentatoarea a povestit că tatăl său i-a murit în brațe. 

”Când l-am pierdut pe tata mi-am dat seama că eu nu mai am pe nimeni! Eu aveam nevoie de un bărbat care să-l înlocuiască pe el. El a dus pe picioare cinci ani cancerul. Nu m-am gândit niciodată la momentul că se va termina. I-am făcut rost de un tratament din SUA, chiar credeam că își revine. Eram la București, m-a sunat mama și mi-a zis că nu se simte bine. Am mers la el spital, era agitat.

Îi era rău de trei zile și îl aduseseră la spital la Oradea. Am rămas singură cu el, s-a întors pe o parte și a murit. Mi-am dat seama după trei minute că nu mai respiră. L-am întors și am început să țip. Am fost în șoc câteva zile. Abia după două luni am realizat că a murit. Am senzația că m-a așteptat, a vrut să fiu lângă el. Tata și-a dorit mult un băiat. După ce m-a născut mama, el a băut trei zile și trei nopți de supărare că nu are băiat. Mereu am crezut că pe sora mea o iubea mai mult”, dezvăluia Ilinca Vandici, în podcastul lui Mihai Ghiță. 

Ilinca Vandici: „Am simțit că viața mea nu va mai fi despre mine”

Ilinca Vandici a recunoscut că mama sa i-a adresat unele cuvinte dure, care au rănit-o foarte mult. Cu toate astea, nu poate să uite ajutorul pe care i l-a oferit în privința fiului său, Zian, și în momentele în care se confrunta cu depresia. Vedeta a precizat că, încă din pandemie, a început să facă terapie și continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de azi. 

„Mama a avut de comentat mereu, după ea trebuia să am un singur bărbat toată viața. Mi-a zis că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică pentru că am avut mai mulți iubiți. Sunt supărată pe ea pentru lucrurile pe care nu mi le-a dat, pentru greșelile pe care amândouă le-am făcut. M-a ajutat însă mult cu fiul meu, Zian. S-a mutat la mine când eu eram în depresie. Am simțit un gol imens în mine atunci când l-au scos pe Zian. Am simțit că viața mea nu va mai fi despre mine. În pandemie am clacat. De atunci sunt în terapie”, mai spunea vedeta de televiziune.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial

Divorțul dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu a venit ca un șoc. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să ajungă la o asemenea decizie, în ciuda declarațiilor pe care vedeta de la Kanal D le-a făcut în cadrul unei emisiuni. Acum, chiar prezentatoarea TV  a fost cea care a anunțat divorțul oficial de soțul ei. 

Ilinca Vandici a mărturisit că divorțul a avut loc în urmă cu ceva timp și că totul s-a întâmplat fix așa cum trebuia să se întâmple. 

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cat se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel