Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, pentru prima dată împreună, după ce au divorțat. Unde s-au întâlnit cei doi

Data publicării:

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost surprinși recent în cadrul unui eveniment împreună.

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, și-au spus adio în urmă cu câteva luni, într-un moment extrem de neașteptat pentru fanii vedetei. Prezentatoarea de la Kanal D nu a lăsat niciodată să se înțeleagă că în cuplul celor doi ar exista probleme, ba chiar susținea întotdeauna că este o femeie extrem de permisivă cu partenerul ei de viață, care nu avea foarte multe responsabilități în viața de familie. Totuși, deși afișau tabloul perfect, anumite fotografii surprinse de cancan au demonstrat faptul că motivul rupturii dintre cei doi este, de fapt, infidelitatea bărbatului, care a plecat deja în vacanță cu noua cucerire, după despărțirea de prezentatoare.

Se pare însă că cei doi au reușit să treacă peste rănile trecutului și s-au reîntâlnit, de dragul fiului lor. Cel mic a împlinit 6 ani, iar ambii părinți i-au fost alături, în cadrul unei petreceri tematice, fiind pentru prima dată când se afișează la un eveniment împreună, după anunțul divorțului. 

Citește și: Cancerul i-a răpit cea mai dragă persoană. Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri dureroase: „A murit lângă mine. M-a așteptat”

Declarațiile prin care Ilinca Vandici anunța despărțirea

După ce anumite fotografii dovedeau infidelitatea soțului ei, Ilinca Vandici a recunoscut în fața fanilor săi că cei doi au ales să se separe. Chiar dacă nu i-a fost ușor să scrie aceste rânduri în văzul tuturor, întrucât fanii credeau că aceștia formează familia perfectă, vedeta le-a cerut urmăritorilor să-i ofere spațiu și intimitate.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioada grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță.
Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!

Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru!”, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

VEZI și: Andrei Neacșu, surprins în brațele unei brunete focoase. Cum arată tânără care i-a luat locul Ilincăi Vandici

Cei doi au divorțat la notar

Separarea s-a produs însă și legal, cei doi fiind, de ceva vreme, doi oameni liberi. Tot Ilinca Vandici a fost cea care a făcut declarații pe această temă, spunând că toate procedurile au avut loc într-un cadru extrem de intim și discret.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat prezentatoarea TV pentru WOWbiz.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel