Horoscop, marți, 14 iunie 2022. O zodie află un adevăr dureros: „Dușmani ascunși”

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 14 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să înlături orice blocaj mental care îți sabotează planurile de călătorie, Berbec. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de învățare și aventuri. Dacă există conferințe la care ai vrea să participi sau aventuri în afara orașului pe care ți-ar plăcea să le faci, următoarele câteva luni îți pot aduce oportunități în acest sens.

2022, Anul Tigrului. Zodiacul Chinezesc: Previziuni pentru fiecare semn, în funcţie de anul naşterii. Ce să ai mereu în casa ta

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce ți-a blocat capacitatea de a merge mai departe într-o aventură poate începe să se risipească. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de resurse comune.
Nu tot ceea ce ne dorim să obținem în viață vine ușor, iar tu știi asta mai bine decât oricine altcineva, Taur. Ai așteptat cu răbdare, iar acum ai ocazia să îți primești răsplata.

HOROSCOP. 6 Cele mai toxice cupluri din ZODIAC. Nu se potrivesc deloc, iar relația va avea un sfârșit dureros

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ai fost pe muchie de cuțit, Gemeni? Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de angajament. Așadar, ezitarea pe care ai simțit-o poate începe să ți se pară mai puțin importantă decât înainte.
Toate motivele și sentimentele de nesiguranță pe care le aveai cândva se pot rezolva fără prea multă insistență din partea ta. Te vei simți mult mai hotărât să faci un pas înainte și să faci ceva ce ți-ai dorit întotdeauna să faci.

HOROSCOP 2022. Cele trei zodii care întâlnesc marea DRAGOSTE


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Toate scuzele dispar, Rac. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de îndatoriri zilnice.
Vești bune, Rac. Ești mai concentrat. Îți cresc impulsul și capacitatea de a trece dincolo de tergiversare. Ziua va fi productivă pentru tine.

Zodiacul DEFECTELOR. Cele mai mari greșeli ale zodiilor

Leu (23 iulie - 22 august)

Imaginația ta prinde viață, Leu. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de creativitate, iar acesta este momentul perfect pentru a încerca ceva nou și a-l extinde dincolo de o idee.
Poți începe un bricolaj pentru a schimba moderniza casa. Și puteți începe un nou proiect artistic sau chiar să vă ocupați de un hobby.

Cei mai toxici bărbați din zodiac. Sunt dominatori și vor să dețină controlul


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Renunță la așteptări, Fecioară. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de casă și familie. Cu toții avem mici așteptări cu privire la ceea ce familia noastră este capabilă sau ar trebui să facă pentru noi atunci când avem nevoie. Așteptările ne pot dezamăgi. Așa că, astăzi, vei dori să te regândești la care sunt ale tale și să vezi cum îți influențează relațiile.

Semnele zodiacale născute să fie lideri. Topul celor mai buni șefi din zodiac

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Uneori trebuie să iei inițiativa și să fii un spărgător de gheață în conversații. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de comunicare.
Sunt lucruri pe care le poți spune pe nerăsuflate doar ca să le scoți din piept sau subiecte despre care nici nu știi prea multe, dar încerci să înțelegi inițiind prima conversație. Oricum ai decide să o faci, ești deschis și expresiv astăzi.

Zodia în care s-au născut cei mai mulți criminali în serie. STUDIUL care te va surprinde


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Verifică-ți buzunarele și fii atent la cheltuieli. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău financiar. Acesta poate fi locul în care pierzi un pic de venituri dacă nu ești atent la lucrurile mărunte. Dar, partea pozitivă este că poți aduce bani în viața ta prin învățarea unei noi abilități care te face mai vandabil la locul de muncă.

Zodiile și mâncarea: Alimentele potrivite fiecărui semn zodiacal


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să renunți la vechi pentru a îmbrățișa noul. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de identitate personală. Există mituri despre tine în care obișnuiai să crezi, dar acum poți începe să te vezi într-o lumină cu totul nouă. Ai ocazia să decizi cine vrei să fii. Și, de asemenea, poți alege cum vrei să dezvălui lumii această nouă latură a ta.

Zodiacul GELOZIEI. Cele mai invidioase semne zodiacale. Ar face orice ca să fie în locul tău

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu lăsa ca acțiunile tale să fie dictate de oamenii care nu te înțeleg sau nu te acceptă așa cum ești. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al dușmanilor ascunși. Și, este posibil să începi să vezi indivizii pentru ceea ce sunt cu adevărat în viața ta. S-ar putea să ți se pară un pic șocant, poate supărător și apoi dureros; dar Capricorn, nu trebuie să îți cedezi puterea în fața altora. Ești o lumină și nimeni nu-ți poate stinge strălucirea, decât dacă îi permiți tu să o facă.

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Prieteniile se schimbă și evoluează. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de prietenie, și există părți din relațiile tale care nu mai funcționează pentru tine. Aveți atât de multe lucruri pe care ați vrea să le faceți, iar parteneriatul vostru este gata să crească și să evolueze în moduri noi. Aici este momentul în care relația voastră trece la un nou nivel. Învățați mai multe unul despre celălalt și reușiți să deveniți mai apropiați și mai împământeniți ca o echipă.

Zodiacul NOROCULUI. Trei semne zodiacale s-au născut sub planeta succesului

Pești (19 februarie - 20 martie)

Sperați să vă schimbați cariera? Uneori, a face același lucru la nesfârșit pare monoton. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de carieră și de securitate socială. Și o nouă oportunitate poate apărea în calea ta. Deși s-ar putea să nu fie schimbarea de loc de muncă pe care o sperai, noile responsabilități sau o diversiune pe termen scurt de la ceea ce faci de obicei pot fi o surpriză binevenită.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel