HOROSCOP 2022. Cele trei zodii care întâlnesc marea DRAGOSTE

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Carly Rae Hobbins
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Carly Rae Hobbins

Acestea sunt semnele zodiacale care au cele mai mari șanse să se îndrăgostească în 2022.

Cu toții putem anticipa un început de an zbuciumat, cu Venus retrograd în Capricorn până la sfârșitul lunii ianuarie, ceea ce îi pregătește pe mulți dintre noi pentru repetarea vechilor tipare de relații. Cu toate acestea, câțiva dintre noi vor reuși să navigheze în grațiile altor planete, găsind poate acea Persoană Unică pe care să o iubească pentru totdeauna. 

Dacă sunteți în căutarea iubirii, 2022 ar putea fi anul vostru. Aceste trei semne zodiacale au șansa de a se îndrăgosti în 2022.


Pești

Pești, 2022 se anunță a fi un an incredibil pentru tine, cu un minim de obstacole care să te împiedice să găsești dragostea. Ușurința pe care ți-o aduce 2022 îți va oferi, de asemenea, acces ușor la oportunități romantice. De asemenea, nu strică faptul că dragostea este în natura ta - ai atât de multe sentimente, încât îți place să le împărtășești cu alte persoane.

Prima jumătate a anului are cel mai mare potențial pentru tine - folosește această perioadă pentru a cultiva relații autentice (platonice sau nu) și vezi ce înflorește. Fii atent în jurul sfârșitului de an, când vremea astrologică devine puțin mai lipicioasă; dacă vei găsi pe cineva cu care să te conectezi cu adevărat la nivel sufletesc, cel mai probabil va fi înainte de octombrie.


Rac

Ești programat să ai un an grozav. Vei simți că viața se mișcă un pic mai ușor decât în 2020 sau 2021 - și slavă Domnului pentru asta! Împreună cu un sentiment general de ușurință vine sentimentul că dragostea este posibilă.

Cu o mulțime de planete în retrogradare în 2021, probabil că te-ai simțit reținut de forțe care nu se află sub controlul tău. Dacă ai simțit că ai stagnant în relațiile tale, ca și cum aplicațiile de întâlniri pur și simplu nu funcționează, fii pregătit pentru ca energia să se schimbe. Sufletul tău pereche ar putea fi la doar câteva luni distanță!

 

Taur

Taur, deși ești cunoscut ca un tip materialist, ești de fapt unul dintre cei mai mari romantici din zodiac. Acest lucru se datorează faptului că planeta ta guvernatoare, Venus, domină atât bunurile materiale, cât și dragostea și sexul. În acest an se prevăd provocări minime în sfera romantică, așa că provocarea pentru tine este să ieși din zona ta de confort - în loc să te duci la locul obișnuit în care îți cauți jumătatea  (care, să fim sinceri, nu a funcționat), încearcă ceva cu totul nou pentru tine, cum ar fi un curs de yoga, un concert rock sau o lectură de poezie pentru a-ți lărgi oportunitățile de a întâlni pe cineva. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel