Semnele zodiacale născute să fie lideri. Topul celor mai buni șefi din zodiac

Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Unele zodii s-au născut să conducă. Iată care sunt semnele zodiacale cu aptitudini de șef.

1. BERBEC 

Berbecul este unul dintre semnele zodiacale care sunt cei mai buni șefi, deoarece vin dintr-un loc al cooperării, nu al ego-ului, și sunt capabili să își scoată emoțiile din ecuație și să facă alegeri conștiente. De asemenea, sunt adesea genii creative și inovatoare (Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson și Vincent van Gogh au fost toți Berbeci).

2. FECIOARĂ

Fecioarele sunt șefi grozavi pentru că interesele lor nu se rezumă doar la dezvoltarea produsului sau a companiei lor, sau pur și simplu la ridicarea rezultatelor. Nu, Fecioarele sunt mult mai implicate în interesul uman pentru a fi reci și calculați. Asta îi face să fie șefi extraordinari pentru care să lucrezi: aproape întotdeauna au în minte un scop sau un concept mai mare.

 

3. SĂGETĂTOR 

Săgetătorii sunt șefi grozavi pentru că sunt cei mai puțin înclinați să facă micro-management. Ei cred în creativitate, în explorarea de sine și în ideea că atunci când fiecare persoană își realizează potențialul, grupul funcționează optim. ei vor ca tu să înveți pentru tine, să gândești singur și să îți găsești independența. Dincolo de asta, sunt cel mai puțin înclinați să le pese chiar și de problemele altora; sunt prea ocupați să facă același lucru pentru ei înșiși

4. BALANȚĂ

Balanțele sunt niște șefi fenomenali. Au adesea mintea limpede, sunt corecți și sunt atât de înclinați să facă ceea ce cred că este corect din punct de vedere moral, încât poți avea aproape întotdeauna încredere în ei că vor face ceea ce este corect. Balanțele iubesc oamenii, așa că vor să lucreze cu oameni care le plac. Cu toate acestea, nu răspund bine la conflicte și deseori își doresc un grad de respect și superioritate.

 


5. TAUR

Taurul este cel mai apreciativ șef, dar este și cel mai pretențios. Vei descoperi că Taurii se blochează foarte mult înviziunea lor. Vor să fie exact așa cum și-au imaginat și sunt predispuși să fie încăpățânați și potențial micro-manageri. Acestea fiind spuse, atunci când faci o treabă bună, nimeni nu te va afirma așa cum o va face Taurul. Dacă ești un atu pentru o echipă, Taurii se vor asigura că știi acest lucru și vor face tot posibilul să te recompenseze în orice mod pe care îl consideră potrivit.


6. GEMENI

Șefii Gemeni sunt uimitori la multitasking. Gemenii vor dori de fapt să aibă un rol în fiecare aspect al afacerii sau companiei lor. Ei vor fi activi și implicați și vor dori să aibă un cuvânt de spus în majoritatea lucrurilor. Cu toate acestea, pe de altă parte, acest lucru se poate transforma cu ușurință în micro-management, iar atunci când Gemenii devin copleșiți

 


7. RAC

Racii sunt șefi calzi, prietenoși, orientați spre oameni. Este ușor să vorbești cu ei, le pasă de bunăstarea ta și vor ca toată lumea să se simtă bine în timp ce se află la serviciu. Sunt înțelegători și prietenoși, fiind unii dintre cei mai plăcuți oameni pentru care să lucrezi. Cu toate acestea, Racii pot fi, de asemenea, copleșiți de emotivitatea lor, așa că așteptați-vă la toane și, uneori, la o lipsă de direcție clară. Racii se simt mai bine atunci când lucrează în echipă, mai degrabă decât când îi conduc direct pe ceilalți oameni

8. CAPRICORN

Capricornii sunt șefi grozavi pentru că aderă bine la structură. Acest lucru înseamnă că nu te vor lua niciodată pe nepregătite; vei ști ce urmează, vei ști ce se așteaptă de la tine și nu vei fi supus unor standarde nerealiste și nici ei nu-ți vor arunca cu idei aberante și se vor aștepta să le pui în aplicare fără îndrumare. Capricornii sunt șefi grozavi pentru care să lucrezi. Cu toate acestea, când vine vorba de a inova, de a schimba jocul sau poate de a prezenta o idee la care nu s-au gândit până acum, pot părea deschiși la minte, dar vor prefera întotdeauna ceea ce sunt obișnuiți să facă

 

9. PEȘTI

Peștii sunt prea emotivi, sensibili și creativi pentru a se simți confortabil și fericiți gestionând alte persoane. În multe privințe, ei consideră că impunerea de reguli și așteptări asupra altor persoane nu este pentru ei, și ar prefera să-și petreacă timpul creând și descoperind decât să fie nevoiți să joace rolul de polițist bun/polițist rău cu ceilalți. Nu este vorba că Peștii sunt incapabili să gestioneze, ci că nu posedă în mod natural calitățile de lider pe care le au alte semne.

10. LEU

Leii sunt lideri dominanți și nu sunt întotdeauna fericiți să facă compromisuri. Deseori interpretează criticile sau adversitățile ca pe o ofensă la adresa caracterului lor, ceea ce nu numai că nu este adevărat, dar este și neproductiv. Acest lucru îi face foarte intimidanți pentru a le oferi feedback și chiar mai intimidanți pentru care să lucrezi. Leii sunt, de asemenea, perfecționiști de joasă speță și vor impune acest lucru tuturor celor pe care îi angajează sau de care sunt responsabili. 

 

11. SCORPION 

Scorpionii sunt extraordinari pentru a lucra cu ei, dar nu întotdeauna pentru ei. Nu sunt lideri înnăscuți și, uneori, dorința lor de a părea importanți îi va face să vă umfle greșelile și să devină cicălitori. Scorpionii sunt renumiți pentru faptul că sunt nejustificat de pretențioși sau că exagerează cât de "ocupați" sunt. Vor vorbi despre tine pe la spatele tău dacă sunt frustrați  și se vor aștepta ca tu să te prinzi de tot ce ți se arată de prima dată.

12. VĂRSĂTOR 

Vărsătorii sunt cei mai slabi lideri din zodiac, iar asta este regretabil pentru că au și cel mai mare potențial de a conduce. Ei sunt cei capabili să vină cu idei și concepte complet noi, inovatoare și, dacă li se oferă instrumentele, resursele și membrii echipei potrivite, pot crea ceva în lume care nu a mai existat până acum. Problema cu care se confruntă este că gândesc atât de diferit de ceilalți oameni, încât le este greu să relaționeze. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 04 noi 2021, 19:04 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience