Stiri publicate de Spectacola

Foto Freepik
Planeta comunicării, Mercur, este în semnul Capricornului de pe 7 decembrie. Acolo va rămâne până la 11 februarie, când va intra în Vărsător. Însă, pe 10 februarie, avem o conjuncție Mercur-Pluto în semnul Capricornului, care va predispune la idei și gânduri intense. Iată ce aduce pentru...

Horoscop

Meghan Markle, Harry/ captură video Youtube
Prinţul Harry şi soția sa au ajuns în atenția autorităților într-un proces de defăimare. 

International

Sursa foto: pexels.com
6 supe de iarnă pe care trebuie să le încerci, pline de nutrienți. Te scapă de răceli.

Sanatate

Foto Freepik
Psihologul Radu Leca a răspuns mai multor întrebări despre divorţ în cadrul emisiunii "Ultrapsihologie" de la DC NEWS TV. El a tras, însă, şi un semnal de alarmă pentru cei care aleg această cale.

Lifestyle

Delia, foto Dimitrie Caceaune Și David Gal
Astrologul Daniela Simulescu i-a analizat harta astrală a Deliei Matache. 

Vedete

Ryan Holiday
Ryan Holiday este un scriitor-vedetă, cunoscut atât pentru cărțile sale care au făcut înconjurul lumii, cât și pentru activitatea lui din domeniul marketingului. Este unul dintre cei mai bine vânduți scriitori contemporani și un adept al stoicismului, filosofie pe care a abordat-o în repetate...

Lifestyle

Foto Freepik
Planeta comunicării, Mercur, a început tranzitul în Capricorn pe 7 decembrie. Va rămâne în acest semn până la 11 februarie, când va intra în Vărsător. Iată care sunt zodiile care pot să facă schimbări notabile!

Horoscop

Sursa foto: pexels.com
Hipotermia de apartament se poate instala rapid. Dr. Tudor Ciuhodaru a explicat în exclusivitate pentru DC Medical care sunt cele mai vulnerabile persoane, dar și semnele la care să fim atenți.

Sanatate

Foto Freepik
Numerologia pitagoreică te ajută să afli numeroase lucruri despre tine sau despre calea ta în viață. Știi cum să-ți calculezi cifra destinului? Află cum se obține și ce înseamnă fiecare cifră!

Horoscop

Foto Freepik
Multitasking este un obicei foarte prezent în viețile noastre și practicarea lui are efecte devastatoare. Psihologul Radu Leca ne-a explicat totul.

Lifestyle

Academicianul Razvan Theodorescu, captură video Youtube
Academicianul Răzvan Theodorescu s-a stins din viață.

Actualitate

Sursa foto: Unsplash
Turcia a fost lovită de un alt cutremur cu magnitudinea peste 7 grade pe scara Richter.

Actualitate

Mihaela Bilic, captura video PRO TV/ pexels.com
Consumul de zahăr duce la scăderea imunității. ”Favorizează procesele oxidative”, susține nutriționistul Mihaela Bilic. Cum putem să ne creștem imunitatea prin alimentație.

Sanatate

Foto: Freepick @fukume @poringdown
Directorul INML ne-a vorbit despre prăjiturile și turtele moldovenești cu cânepă. Diferența dintre cannabisul fumat și cel mâncat. În cât timp își face efectul fiecare

Sanatate

Sursa foto: pexels.com
Previziuni. Pe 5 februarie va avea loc Luna Plină din semnul Leului. 

Horoscop

BRomania, captură video La Măruță
Lumină în cazul BRomania. Care e diferența între a fi sub influența substanțelor interzise la volan și a avea prezente substanțele în sânge/urină la momentul prelevării probelor. Ce analize se fac la INML și ce trebuie să știi dacă ajungi într-o asemenea situație.

Vedete

Foto Freepik
Duminică, pe 5 februarie, avem o Lună Plină în Leu. Va fi un eveniment special, care nu trece neobservat. Află care sunt cele PATRU zodii care vor resimți acest fenomen!

Horoscop

Foto Freepik
De ce să pui o bucată de săpun sub lenjeria de pat. Iată de efecte are.

Sanatate

Ozzy Osbourne, captură video Youtube
Ozzy Osbourne, legendarul muzician, se retrage din activitate. Acesta a urmat un tratament inovator.

International

Sursa foto: Claudia Pătrășcanu, Instagram
RadioDCNews a înființat și rubrica de întrebări picante și nepicante pentru artiști, iar Claudia Pătrășcanu nu a scăpat! 

Vedete