Zodiacul DEFECTELOR. Cele mai mari greșeli ale zodiilor

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Iată care sunt cele mai neinspirate decizii pe care le iau zodiile. 

BERBEC

Orice decizie este mai bună decât nicio decizie.
Ești orientat spre acțiune, Berbec. Îți place mult mai mult o decizie proastă decât lipsa de decizie. Dar doar pentru că nu-ți place să te miști înapoi nu înseamnă că nu poți - sau nu ar trebui - să te axezi atunci când este clar că mergi în direcția greșită. 

TAUR 

Țineți străinii la distanță.
Taur, fiind semnul cel mai rezistent la schimbare, probabil că ai putea să-ți împrospătezi cercul de prieteni. Răspunsul tău implicit la oamenii noi este, de obicei, "nu mă interesează" - nu pentru că majoritatea oamenilor nu sunt atât de interesanți, ci pentru că te simți super confortabil cu echipa ta obișnuită. 

GEMENI: 

Dublă personalitate
Când combini pofta ta naturală de stimulare socială cu dezorganizarea ta, ajungi inevitabil în situații în care trebuie să trimiți mesaje de genul: "asta a fost AZI?". Nu este vorba că nu vrei să respecți fiecare plan pe care ți-l faci, doar că este mult mai ușor să spui da și apoi să-l lași să zboare din cap până când ești obligat să-ți amintești din nou.

RAC 

Ți-e greu să ieși din zona de confort
"Hai să stăm la mine acasă", așa spui atunci când te bucuri cu adevărat de compania cuiva. Dacă nu, atunci probabil că pleci fără ca cineva să observe. Dar, oricum ar fi, toate drumurile duc înapoi acasă. 


BALANȚĂ: 

Să te ascunzi când devine prea ciudat
Balanță, fiind cel mai popular semn al  zodiacului, talentul tău este grația, farmecul și a face totul frumos. Așa că orice întrerupere în acest sens este complet inconfortabilă pentru tine. Dar nu orice confruntare trebuie să degenereze în ceva urât, așa că nu te grăbi să fugi de oameni.

SCORPION: 

Te dai peste cap atunci când ești amenințat
Scorpion, o mică competiție prietenoasă cu tine rareori rămâne mică sau prietenoasă. Ești unul dintre cele mai intuitive și sensibile semne din zodiac, ceea ce te face un adversar de temut și un aliat puternic. Dar chiar și între prieteni, poți fi predispus la nesiguranță în ceea ce privește locul tău în dinamică. 


SĂGETĂTOR: 

Pot fi insensibil
Toată lumea pune piciorul în gură câteodată, Săgetătorule, dar nu toată lumea îl apără până la moarte așa cum faci tu. De obicei, ești gata să iei personal o remarcă răutăcioasă și să inventezi o poveste în care ești total justificat pentru ceea ce ai spus.

CAPRICORN: 

Nu te distrezi în mod intenționat
 S-ar putea să te distrezi cel mai bine dacă nu te distrezi. Capricornii au tendința de a fi serioși și profesioniști, chiar și în contexte relaxate, și este firesc pentru tine să-ți pui în valoare comportamentul - chiar dacă nu este la fel de încântător pentru toți ceilalți. 

 

VĂRSĂTOR: 

Să faci o primă impresie extremă cu un scop precis
Vărsătorilor, nu pierdeți timpul atunci când întâlniți pe cineva nou. Indiferent cât de mare este miza ,cauți să îți dai seama dacă se poate descurca sau nu cu tine. 

PEȘTI: 

Nu renunți niciodată la un fost iubit
Este romantic să spui că nu vei înceta niciodată să iubești pe cineva și apoi, de fapt, să nu încetezi niciodată să îl iubești. Dar, de obicei, după ce o relație se termină, cel mai sănătos lucru este să renunți cu adevărat la ea. Pentru tine, Pești, lupta este întotdeauna între preocupări și idealuri romantice mărețe. Nu îți dorești să trăiești într-o lume fără un sens mai mare, în care experiența trăită nu te conectează la un scop mai înalt.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel