Zodia în care s-au născut cei mai mulți criminali în serie. STUDIUL care te va surprinde

Data actualizării: | Data publicării:

Astrology Zodiac Signs a cercetat semnele zodiacale a peste 500 de criminali în serie pentru a vedea care sunt zodiile în care s-au născut cei mai mulți criminali în serie. 

Deși sunt subiectul unor studii de zeci de ani, elementele constitutive ale unui criminal în serie rămân evazive chiar și pentru cei mai perspicace și mai educați psihiatri, academicieni și criminologi din lume - este vorba de abuzuri la care au fost supuși în copilărie, de boli mintale, de altceva sau de toate acestea?

Oamenii de știință au învățat câteva lucruri despre criminalii în serie, dar mai sunt încă multe de învățat. 

Astrology Zodiac Signs a examinat cele mai frecvente semne astrologice ale criminalilor în serie.

„Pentru a înțelege ce semne pot fi suprareprezentate în rândul unora dintre cei mai cunoscuți criminali din istorie, am studiat aproape 500 de criminali în serie cunoscuți din întreaga lume”. 


Principalele constatări:

Patru semne - Rac, Pești, Săgetător și Scorpion - reprezintă aproape 40% dintre criminalii în serie. Gemenii și Taurii împreună reprezintă doar 11 la sută.
Ucigașii născuți în zodia Capricornului au făcut mai multe victime în total și în medie decât cei din orice altă zodie. Împreună, au ucis peste 800 de persoane, adică 19 în medie; cea mai mică medie a fost înregistrată de ucigașii din zodia Fecioară, cu câte șapte victime.
Semnele de apă (Rac, Pești și Scorpion) au reprezentat cel mai mare număr de ucigași și victime în analiză - 28% dintre ucigași și 27% dintre victime.

Care este zodia criminalilor în serie

„Dintre cei 485 de criminali în serie incluși în analiza noastră, câteva semne solare au dominat lista: Au fost 46 de Pești, Rac, Scorpion și Săgetător, acestea fiind cele mai frecvente patru semne solare în rândul criminalilor în serie. Cele mai puțin frecvente? Taurul și Gemenii, care au fost la egalitate cu 27 fiecare”, au explicat specialiștii de la Astrology Zodiac Signs. 


Împreună, cele patru semne din fruntea listei reprezintă 38% din toți criminalii în serie incluși în analiză, în timp ce ultimele două semne reprezintă doar 11%.

Mulți oameni care urmăresc astrologia probabil că nu vor fi surprinși să găsească Scorpionul în fruntea acestei liste, având în vedere că cele mai mari slăbiciuni ale semnului includ violența, manipularea și gelozia. În mod similar, Peștii pot fi predispuși să lase emoțiile să scape de sub control, în timp ce Racul se poate simți izolat, deoarece nu se poate integra în lumea din jurul său, iar Săgetătorul abordează viața fără niciun filtru în ceea ce privește cuvintele sau acțiunile sale. 

 

Câți oameni au ucis

 

„Ucigașii de pe lista noastră au comis cel puțin 5.125 de crime. Este important de menționat aici că am folosit cifre dovedite legal sau în general agreate atunci când a fost vorba de câte persoane a ucis fiecare criminal, dar mulți criminali în serie sunt suspectați de mult mai multe morți decât au putut dovedi autoritățile”. au mai explicat specialiștii de la Astrology Zodiac Signs. 


Totuși, unele semne zodiacale sunt considerabil mai mortale decât altele în ceea ce privește numărul de persoane ucise. Criminalii în serie din Capricorn, deși au reprezentat mai puțini criminali în total decât semne precum Scorpionul sau Săgetătorul, au fost mult mai mortali în general, ucigând în total 813 persoane. Pe de altă parte, ucigașii din Taur reprezintă puțin peste 200 de crime.

Faptul că Taurul este cunoscut pentru faptul că este încăpățânat, posesiv și intransigent, poate fi surprinzător să vezi acest semn la sfârșitul listei când vine vorba de numărul total de victime ale criminalilor în serie Taur. Deși Taurul este încăpățânat, ei sunt, de asemenea, emoționali și tandri.

Dacă ne uităm la numărul de persoane ucise de fiecare criminal în parte, în funcție de zodie, vedem clar că ucigașii Capricornului sunt mult mai letali decât cei din alte semne, în timp ce Fecioarele reprezintă cea mai mică medie de victime per ucigaș.


În condițiile în care Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt disciplinați și au un bun autocontrol, este posibil ca ucigașii în serie născuți în această zodie să se lupte cu natura lor. Cu toate acestea, Capricornii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru faptul că sunt rigizi atunci când vine vorba de a-i forța pe ceilalți să se conformeze valorilor lor. De asemenea, ei sunt rapizi în a răspunde cu defensivă, precum și predispuși la secretomanie.

 

Ucigași și victime în funcție de element

 

Semnele de apă - Rac, Pești și Scorpion - reprezintă cel mai mare număr de ucigași de pe lista  și cel mai mare număr de victime. Semnele de pământ - Capricorn, Fecioară și Taur - reprezintă cel mai mic număr de ucigași, în timp ce semnele de foc - Berbec, Leu și Săgetător - reprezintă cel mai mic număr de victime.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel