Daniela Gyorfi nu vrea ca fiica ei să-i calce pe urme. Motivul pentru care nu o vrea pe scenă: „Să nu stea la mâna bărbatului”

Daniela Gyorfi, captură foto Pro TV
Descriere foto: Daniela Gyorfi, captură foto Pro TV

Daniela Gyorfi vine cu declarații în privința fiicei sale, Maria. Vedeta nu o vrea în lumina reflectoarelor din mai multe motive.

Maria, fetița Danielei Gyorfi și a lui George Tal, a devenit o tânără elegantă și talentată. La aproape 13 ani și încheind clasa a V-a, ea a adus mândrie în inima părinților săi. Daniela Gyorfi, însă, nu dorește ca fiica ei să-i calce pe urmele sale.

Daniela Gyorfi a demonstrat că este o mamă exigentă. Fiica sa a devenit o domnișoară în toată firea, fiind dedicată și obținând rezultate remarcabile la școală. În plus, Maria a început să studieze limba coreeană pentru a deveni traducător.

Nu vrea să fie jurnalistă

Maria Tal se simte în largul ei în fața reflectoarelor, având deja experiența prezentării unei rubrici în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, intitulată "Maria întreabă, adulții se confesează". Cu toate acestea, mama sa nu dorește ca ea să își urmeze o carieră în televiziune, cu atât mai puțin în domeniul muzical.

„Maria mea a terminat clasa a 5-a sunt foarte mulțumită de ea. Mi-a dat Dumnezeu un copil după sufletul meu.

Nu vrea să se facă nici jurnalistă, nici cântăreață. Ea vrea să se facă translater ( n.r. traducătoare). Face coreeană ea. Prima dată am crezut că e moft al ei. Cochetează cu televiziunea, dar nu vrea că e greu și nici nu e cine știe ce bănoasă. Nu că aș fi eu materialistă, dar sunt puțin.

Ea trebuie să aibă banii ei, să nu stea la mâna bărbatului. Eu așa am învățat-o, să-și facă banii ei. Așa am făcut și eu!”, a declarat cântăreața, pentru Click!


Vezi și: Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă operație estetică. Suma uriașă pe care artista a plătit-o pentru această „îmbunătățire”: „Sunt noi pe piață”
Vezi și: Daniela Gyorfi, la un pas de tragedie. Ultima sarcina i-a produs hemoragie: „Pe targă la spital, direct”
Vezi și: Ce sfaturi a primit Nicole Cherry de la Andra Măruță, imediat după ce a născut: ”M-a speriat pentru că, oricum, după o lună au și început!”
Vezi și: Alimentul pe care Daniela Gyorfi l-a scos definitiv din alimentație. Vedeta se mândrește cu silueta sa: „Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz”

Este susținută de George

Daniela Gyorfi este una dintre celebritățile din industria showbiz-ului românesc care au devenit mame după vârsta de 40 de ani. La vârsta de 42 de ani, artista a adus pe lume o fiică pe nume Maria.

Cu toate că Daniela Gyorfi și tatăl copilului ei, George Tal, sunt împreună de peste 16 ani, ei nu au încheiat căsătoria. Deși au avut planuri de a se căsători, de fiecare dată acestea au fost amânate din diverse motive.

„Relația mea cu George a fost și este o relație cu de toate. Noi ne-am cunoscut la vârsta de 36 de ani și amândoi trecuserăm printr-o căsnicie.

Așa că, fiind maturi și cu o anumită experiență, amândoi am conștientizat un lucru, și anume că, pentru a avea o familie, trebuie să ne implicăm și să fim uniți!

George are multe calități, una dintre ele fiind simțul umorului, dar este și responsabil, serios și mă susține în carieră, ceea ce pentru mine este foarte important”, a declarat, în trecut, Daniela Gyorfi, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Fiica Danielei Gyorfi a fost bătută cu bestialitate la școală, de două eleve: "Și-a spart capul, a fost dusă la spital..."
Vezi și: Theo Rose și Florin Salam, criticați după ce le-au cântat copiilor bolnavi de cancer. Artiștii au sărit în apărarea lor: "Toți cei care i-au criticat ar trebui să facă ei ceva mai bine"
Vezi și: Daniela Gyorfi, la cafea cu fostul soț. Declarațiile care îl vor înfuria pe George Tal: „Care e problema?”
Vezi și: Daniela Gyorfi a copilărit în sărăcie: ”Am mâncat pâine uscată”. Dezvăluirile cutremurătoare ale artisteiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 18 iul 2023, 18:56 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience