Fiica Danielei Gyorfi a fost bătută cu bestialitate la școală, de două eleve: "Și-a spart capul, a fost dusă la spital..."

Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D

Daniela Gyorfi a trecut prin momente delicate, după ce fiica sa a fost bătută la școală.

Daniela Gyorfi se numără printre cele mai apreciate artiste. Vedeta și partenerul ei, George Tal, sunt părinții unei fetițe de 12 ani, Maria, de care sunt foarte mândri. Cu toate astea, Daniela Gyorfi a recunoscut că fiica sa a fost victima bullying-ului în școală și chiar a fost bătută de două eleve. 

Fiica Danielei Gyorfi  a fost bătută cu bestialitate la școală, de două eleve

Daniela Gyorfi a povestit că fiica sa a avut mari probleme la școala unde era și chiar a ajuns de urgență la spital, după ce colegii au împins-o și, și-a spart capul. Atunci, artista a luat decizia de a o muta pe micuță la o altă școală. 

'A avut două eleve care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba. Patru ani de zile erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. În clasa IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau.', a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Daniela Gyorfi a avut parte de o copilărie dureroasă

Daniela Gyorfi se poate considera o femeie împlinită, atât profesional, cât și personal. Vedeta are o familie frumoasă, de care este tare mândră. Cu toate astea, artista recunoaște că a avut o copilărie grea, plină de neajunsuri. Daniela a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, acolo unde a povestit greul prin care a trecut, pe vremea când era doar un copil. 

“Eu n-am uitat niciodată de unde am plecat, că am dormit cu mama în același pat, că am mâncat pâine uscată, sau biscuiți, înmuiate în apă, că umblăm în teniși iarna, pentru că nu aveam cizme …(…) Atunci când ai posibilități, uiți de din perioada de sărăcie, vă spun eu, și îți place să trăiești frumos, să faci lucruri pe care nu le-ai făcut sau pe care credeai că nu le vei face, fiind sărac“ este parte din răspunsul pe care celebra cântăreața l-a oferit la întrebarea-cheie “Ce v-a învățat sărăcia?” în cadrul emisiunii  “40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Daniela Gyorfi, vegheată de mama decedată în urmă cu 9 ani

Mama Danielei Gyorfi s-a stins din viață, în urmă cu 9 ani. Femeia suferise un accident în urma căruia a rămas paralizată.

”N-am visat-o niciodată concret, dar ceea ce pot să spun că e de câte ori am probleme personale am avut o rezolvare până la urmă. Cred că, nu neapărat că de undeva de acolo mă păzește, am preluat acea putere de a merge mai departe. Atunci când mi se închide o ușă, peste o zi sau două simt că se rezolvă”, a declarat Daniela Gyorfi, în cadrul unei emisiuni TV.

Deși artista nu crede în viața după moarte, Daniela Gyorfi este sigură că mama sa o veghează în permanență și este mereu alături de ea.

”Pentru că n-am visat-o niciodată, trebuie să spun, cu părere de rău, că nu cred în viața de apoi și cei care nu mai sunt, nu mai sunt, îi păstrăm doar în sufletul nostru. Din păcate, pe 26 aprilie era ziua ei, era Taur, și îți dai seama că sunt tristă, nu mi-a trecut și niciodată nu o să-mi treacă acest dor și lipsa ei”, a menționat manelista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel