Daniela Gyorfi, la cafea cu fostul soț. Declarațiile care îl vor înfuria pe George Tal: „Care e problema?”

Data publicării:

Daniela Gyorfi a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre fostul soț.

Daniela Gyorfi li George Tal sunt împreună de 17 ani. Deși au mai avut momente tensionate în cuplu, cei doi au reușit să treacă peste orice obstacol și să-și salveze iubirea. Ai împreună o fiică, pe Maria, care deja și-a făcut debutul în televiziune și a demonstrat că a moștenit talentul artistei. 
Deși trăiesc o relație extrem de fericită, cei doi nu au ajuns niciodată în fața altarului și nici nu plănuiesc. 

Puțină lume știe că „frica de căsătorie” a artistei are la bază eșecul din primul mariaj, care a avut loc cu mult timp înainte ca cei doi să se cunoască. 

Daniela Gyorfi a fost căsătorită cu luptătorul Gelu Borș. Mariajul lor a durat doar doi ani, din 1998 până în 2000. 

Daniela Gyorfi rupe tăcerea: „Nu sunt dependentă, nu am atât de multe operații”. Intervenția estetică pe care o regretă

Ar ieși la o cafea cu fostul soț

Recent, artista a fost provocată de către Shurubel să numească o vedetă cu care ar ieși la o cafea. Fără să stea pe gânduri, cântăreața l-a nominalizat pe fostul ei soț, despre care spune că nu-i poartă pică. 

„Dacă spun acum că am o vârstă și nu mă mai interesează foarte tare… M-aș întâlni cu cineva, dar nu din showbiz…

Cu cineva cu care aș vrea să beau o cafea. Cu fostul meu soț. Da, aș vrea să mă întâlnesc cu el.’Ce mai faci, cum mai faci’. Are familia lui, eu am familia mea.
Poți să rămâi în relații ok, să nu porți dușmănie pe un om cu care ai fost la un moment dat în viața ta intersectat. Te întâlnești după mulți ani, care e problema?”, a susținut Daniela Gyorfi, în emisiunea de la PRO TV. 

Daniela Gyorfi a copilărit în sărăcie: ”Am mâncat pâine uscată”. Dezvăluirile cutremurătoare ale artistei

Artista a fost lovită de un fost iubit

 

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”., Daniela Gyorfi a vorbit despre violența domestică și despre momentul în care a fost victimă. Artista susține că un fost iubit i-a dat o palmă, iar acela a fost momentul în care a pus punct relației.

 

„Am primit o singură palmă de la un fost prieten. Nu eram cântăreață. Prin '88- '89 am avut un prieten care a vrut să facă, probabil, o glumă și din gluma aia...S-a făcut că îmi dă o palmă și nu știu cum m-am sucit că m-a cam lovit. Nici nu am mai stat la discuție. Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit. A, că ne mai certăm, dar nu că mă înjură. Nu accept așa ceva. Eu nu am fost crescută în chin de mama mea ca cineva să își permită să mă înjure, să mă bruscheze, să mă bată. Nu am cum, nu. Că sunt discuții, că au fost sau că ne-am despărțit, da, asta așa este. Am fost despărțiți 2 ani-3 ani, până când am rămas însărcinată cu Maria și apoi s-a mutat înapoi la mine. Mama mea nu a zis niciodată că George m-a bătut, niciodată. Astea sunt scoase din context, nu știu cum. Dacă mă bătea George, atunci nu mai eram cu el”, a spus Daniela Gyorfi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Daniela Gyorfi, adevărul despre presupusul scandal cu Carmen Harra: "M-a invitat la ea acasă, dar nu am fost"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel