Daniela Gyorfi, la un pas de tragedie. Ultima sarcina i-a produs hemoragie: „Pe targă la spital, direct”

Sursă foto: Youtube/ WOWnews
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ WOWnews

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Însă, puțini știu drama prin care a trecut înainte să o aibă pe fiica sa, Maria.

Daniela Gyorfi a avut un moment emoționant în fața fiicei sale, dar și în fața camerelor de filmat. Artista a povestit dramele prin care a trecut înainte să o aibă pe micuța ei. Cântăreața nu s-a mai putut abține și a început să plângă în momentul în care și-a adus aminte că a pierdut trei sarcini. În cel de-al treilea caz, a ajuns chiar pe targă la spital.

Vedeta a menționat și perioada în care a fost însărcinată cu Maria, fetița ei, despre care credea că va fi băiat. Acest lucru nu a avut importanță pentru că venirea pe lume a Mariei i-a schimbat viața cu totul.

A pierdut multe sarcini

Daniela Gyorfi povestește cum nu a luat niciodată pastile și nici nu a beneficiat de vreun ajutor extern pentru a rămâne însărcinată. Aceeași regulă se aplică de fiecare dată în cazul său. Problema era că rămânea însărcinată, însă pierdea sarcina după numai câteva luni, iar acest lucru o făcea să își piardă din speranță.

"Eu rămâneam însărcinată și nu reușeam. Am pierdut trei sarcini. Nu am luat niciodată pastile, nu am făcut tratamente, ca să rămân însărcinată. Prima sarcină am pierdut-o la patru luni.

Țin minte că am fost la Suceava la un spectacol și am avut frisoane. Am venit la București terminată. Când m-am dus la spital să îmi facă analizele, s-au adunat 6 doctori în jurul meu și mi-au spus că s-a oprit din evoluție. A doua oară, nu am luat în seamă că trebuie să stau mai liniștită, să mă odihnesc, să mănânc. Aveam câte 6-7 evenimente pe zi. La vreo trei luni jumătate s-a oprit din evoluție.Atunci mi-am pus un semn de întrebare. A treia oară, am fost undeva, nu mai știu ce mi s-a întâmplat și când am venit acasă, m-am dus pe targă la spital, direct. Am avut hemoragie.", a mărturisit Daniela Gyorfi, potrivit WOWnews.

Pune accentul pe educație

Artista precizează că toți copiii sunt frumoși, dar având în vedere cât s-a chinuit înainte să o aibă pe Maria, nu poate să nu se bucure, înzecit, când o aude laudele la adresa fiicei sale. De asemenea, Daniela Gyorfi pune un accent serios pe educație în ceea ce privește creșterea copilului său. Ea dorește de la Maria să-și aleagă o carieră după bunul plac. Printre altele, mama Mariei nu vrea ca aceasta să facă parte din anturaje care ar putea-o afecta.

"E plăcut când cineva îți spune că ai copilul frumos, eu cred că toți copiii sunt frumoși, dar în cazul meu țin foarte mult la educație. Educația este cea care este foarte importantă, în special în ziua de astăzi, în care ai văzut câte se întâmplă. Copiii au acces la informație și sunt cu totul altfel decât eram eu, care vin dintr-o generație mai veche. Lucrurile s-au schimbat și depinde de părinți foarte mult cum gestionează educația copilului. Un copil trebuie să aibă libertate, iar eu asta vreau să facă Maria, să aleagă o meserie care îi place ei și să se ferească de anturaj prost, iar cei 7 ani de acasă să conteze.", a declarat Daniela Gyorfi, la WOWnews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 21 iun 2023, 19:52 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience